Бойко Борисов да спре да дава епитети. Това заяви съпредседателят

...
Кирил Петков: Бойко Борисов да спре да дава епитети

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кирил Петков: Бойко Борисов да спре да дава епитети

Бойко Борисов да спре да дава прилагателни. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Ако господин Борисов желан да преговаряме, да пристигна на следващия ден

на срещата и да приказваме по всички тези тематики. Ако желае да делегира на Мария Габриел, да делегира, на драго сърце на следващия ден ще приказваме с нея. Но концепцията – хем делегира, хем договаря през камерите, е неуместна. Тук желая да му направя едно предизвестие – да спре да дава прилагателни. Вчера някой бил послушко, през днешния ден някой бил подкупен. Това не оказва помощ. Ние се държим с огромно почитание към преговорния екип на ГЕРБ, ще продължим да го вършим това. В този миг, апелирам, да се въздържи малко с тези прилагателни, тъй като единственото, което прави е, тези договаряния по-трудни.Ние влизаме с градивен звук и ще го запазим, само че и той би трябвало да има малко дисциплинираност. Ако той в действителност делегира на Мария Габриел, тогава имаме късмет за едно положително държавно управление. Но в случай че си играем на упълномощавам, но, ще ви кажа всичко през медиите, това е деструктивно. Този кабинет има смисъл единствено и само, в случай че нашите промени не престават “, сподели още Петков

Ако на следващия ден се разберем за промените и за механизма за регулаторите, няма никакъв проблем да премине и за останалите тематики “, съобщи Христо Иванов.

„ Моят другар Бойко Борисов очевидно се е заредил с доста адреналин в Букурещ. Да пристигна на следващия ден и да приказваме. Заприличал е на Румен Радев. Не споделя една дума за общото ни държавно управление “, сподели ген. Атанас Атанасов.

 

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР