Бойко Борисов да си даде сам имунитета. Щом твърди, че

...
Бойко Борисов да си даде сам имунитета. Щом твърди, че
Коментари Харесай

Нинова: Ще гласуваме за сваляне имунитета на Борисов

Бойко Борисов да си даде самичък имунитета. Щом твърди, че е почтен, да го потвърди в един транспарантен правосъден развой. Това декларира водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в позиция, изпратена до медиите от пресцентъра на партията. Преди ден Софийската градска прокуратура предложи на основния прокурор да изиска от Народното събрание да снеме имунитета на водача на ГЕРБ. 

Според Нинова, в случай че Борисов не се откаже самичък от имунитета си, това значи, че " плахо се крие от правораздаване ".

" При състояние че се стигне до гласоподаване, ние ще гласуваме за свалянето му. Интересно е по какъв начин биха дали своят вот съдружните му сътрудници от Политическа партия и Демократична България ", разяснява още Нинова.

" Тези, които го арестуваха нелегално, през днешния ден го избавят от законна процедура за търсене на отговорност. Тези, които до през вчерашния ден издигаха като знаме битката с корупцията, през днешния ден я прикриват с парламентарни хватки. Лицемерие, боязън и лакомия за власт. Коалиция на омертата ", декларира също водачът на Българска социалистическа партия. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР