"Бойко Борисов да поиска вот на доверие от гражданите, което

...
"Бойко Борисов да поиска вот на доверие от гражданите, което
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще има гладни бунтове през есента, Борисов да поиска вот на доверие

"Бойко Борисов да изиска избор на доверие от жителите, което значи оставка и избори ", прикани Мая Манолова пред БНР.
"Ако няма храброст да го направи, значи конституционна процедура за избор на доверие от партиите в Народното събрание. Призовах Борисов да не изпада в суматоха и параноя, тъй като няма за какво да се опасява за живота си. Има за какво обаче да се опасява от жителите и от модела, по който ръководи в последните 10 години. "
Според ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ " "това е началото на края на модела "Борисов ".
"Тази нова нормалност не е одобрявана от хората. Трябва да е ясно кой поддържа тази нова нормалност, при която предприемачи си пишат с министри, хората са наричани "тулупи ", публицистите са наричани "мисирки ". Нова нормалност, в която министър председателят признава, че спи с револвер до главата и наскърбява ръководителя на Народното събрание. Всички тези кавги със записи и фотоси дефинитивно унищожиха доверието на жителите във властта и в самия модел ", акцентира Манолова.
Тя предвижда "торнадо от неодобрение през есента ". "Ще има протести, тъй като хората са оставени сами. Ще има торнадо от банкрути, от безработни, от хора без приходи. Има нова политическа мощ – гневът на хората. Институциите обаче не го виждат, тъй като са заети със себе си - да се дискредитират и да се упрекват ".
"Институциите се атакуват една друга, вадят си мръсното долни дрехи, само че хората гладуват и мизерстват и това е големият проблем ", сподели Манолова.
Гражданска платформа ще взе участие в идващите избори. Ще има проверка на властта и на парите на българските жители. Как ще се явим на изборите обещахме, че ще кажем още веднъж под прозорците на премиера в края на юли или началото на август, сподели още Манолова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР