Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Слави Василев: Борисов цели предсрочни избори, но иска виновни да са ПП-ДБ

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще излезе изсъхнал от водата при всеки вид. Той ще кадрува в държавното управление и ще слага изискванията на процеса на договаряния. Това сподели пред БНР политологът Слави Василев и изрече съмнение, че реалната цел на водача на е да се отиде на предварителни избори, само че отговорни да са ПП-ДБ.

" Борисов ще излезе от водата изсъхнал и в случай че има държавно управление, в което ще има надалеч повече ясна власт на фрагментите на, само че и в случай че съдружното съглашение не се подпише. ПП-ДБ просто нямат избор - те могат или да одобряват съглашението, или да го отхвърлят. Борисов ще кадрува в държавното управление на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова, в случай че то се появи ", разяснява той.

Според него предсрочните парламентарни избори са все по-вероятни:  " Предполагам, че Борисов ще предложи съдружно съглашение посредством преговорния екип на и там да се стигне до задънена улица, тъй като изискванията, които Борисов ще предложи на ПП-ДБ ще са толкоз унизителни за тях и сложни за приемане, че вероятността да отидем на предварителни избори ще е огромна и тогава Борисов няма да излезе отговорен. Той ще излезе изсъхнал от водата и ще каже, че ПП-ДБ не са приели изискванията, даже може да каже, че 9 месеца ги е оставил да вършат каквото си желаят. Сега Борисов взема самодейността в свои ръце и на господата от ПП-ДБ ще им е доста мъчно ", посочи Василев.

" Не става въпрос дали да има правителство или не. Става въпрос за подмолна игра - всеки един от сътрудниците в сглобката да наръга в гърба другия ", счита политологът.

Той акцентира, че президентът Румен Радев ще завоюва, в случай че не се бърка в тази игра.

По думите на Василев Борисов ще е шеф-диригентът в страната и ще продължи да бъде, до момента в който не се появи нещо ново.

" Перспективата за предварителни избори би могла да катализира процеси, които остават невидими за обществото, във връзка с появяването на нов политически план към президента Радев. Не съобщавам, нито знам, а го споделям като догадка ", добави политологът и посочи, че " политическите процеси ще налеят бензин в мотора на тези процеси и би могло да се случи нещо, в случай че не обвързвано с президента Радев, то с хора, които са към него и не желаят да виждат Борисов и Пеевски отпред на страната. "

Много хора желаят президентът да направи собствен политически план, само че не знам дали ще го направи, акцентира Василев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР