Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Пак погна Промяната: При лошия модел Борисов един MWh, беше 80 лв., а сега е 1200 лв

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети изграждащия се храм " Свети Пантелеймон " в град Каспичан.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 616
В интервала 2013-2018 година партия е дарила 120 000 лева, сподели Варненският и Великопреславски митрополит Йоан. " Да не вършим сметка на Господ какъв брой сме дали ", обърна се водачът на към дядо владиката.

" Надявам се, че в края на ноември, ще открием църквата. Но от партиите, единствено ни е помогнала. Ние ви благодарим сърдечно, че не затворихте храмовете по време на пандемията, постоянно сте помагали на Църквата безусловно и в този момент, това, което се дава като средства и за Зограф, и за Богословския факултет “, добави митрополит Йоан.

Изгасете лампите в храма, тъй като смяната ни донесе 1200 лева ток. При неприятния модел “Борисов “ един MWh, беше 80 лева, а в този момент е 1200 лева, обърна се Борисов. 

Честита да е " смяната " на всички българи. Катастрофа! Не се веселя, това е колапс на бизнеса. Чудовищна е контрабандата и на границата. В Силистра минават по 250 тира с украинско зърно без надзор.Ако бяхме ние, тази корупция в износа на оръжие. Същото е и с цените на бензина и дизела - над 3.70 лева./л. Всеки ден натрупат пари в офшорките си.

Газът се подвигна с 32%. За август цената ще е 60% по-скъпа. Тогава партийният КЕВР ще мълчи.

Нас не ни е боязън от Бойко Рашков - година и половина лъжехме, ядохме хора и какво ли още не... Рашков желае да е в КПКОНПИ, с цел да им пази откраднатите пари. Те обаче не знаят той какъв човек е, или ще им вземе всичко, или ще ги държи с това. Явно в България единственото значимо през днешния ден е ще има ли Рашков КПКОНПИ. Ние ще му имаме вяра ли? Това самостоятелна организация ли е? Вождът на " смяната " да проверява другите. Нашият потребен ход какъв е? За страдание няма оправяне. Много работи има за оправяне на това, което направи " смяната ". Поне още 5 милиарда им трябват докрая на годината.

Вчера мафията си направи държавно управление. Има Такъв Народ последно мафия ли са или не са? Преди 10 дни те споделиха, че Има Такъв Народ е мафия. Сега договарят с мафията, сподели Борисов. 

Вчера Цветанка Ризова, най-после на изявлението си с Кирил Петков, въпреки всичко зададе въпроса за " GEMCORP ". Петков сподели, че нямало какво да се разисква. Сега виждат, че няма да могат да сформират държавно управление и гледат да замажат следите. Не го видяхме в дневния ред на Министерския съвет, проверете си. Това са контракти за милиарди долари. Бързо-бързо замита следите. Това е ситуацията в страната, разяснява той. 

Те схванаха, че сме ги докопали за голямата им корупция и в този момент се чудят по какъв начин да прикрият нещата си. 1200 лева за MWh и българинът седи и мълчи. При нас за 1 ст. имаше митинг пред КЕВР. Сега 700, 800, на следващия ден 1200 лева Газът няма да го има. Грабят българина. “Лукойл “ пък не се закача, разкри водачът на.

Сега ще ги изиграят да изберат Рашков и ще отидат на избори. За това е идеалният вид, само че за страната това е фалит. Те занапред се съгласиха да вземат 160 млн. комисионни за хеликоптерите. Вадят народен представител в последния миг, с цел да седне на 160 млн. лева Това ли е новият морал? Ако го бяхме създали ние, щяхте да ни разсипете. Ако бяхме създали и една хилядна от дейностите на " смяната ", щяхте да ни съсипете. Вчера по какъв начин раздават парите? В същата джипка се возят година и половина, при мен беше неприятно, само че при тях е готино. Като давахме парите, при нас беше неприятно, при тях - готино. Защо е този двоен критерий? 

Година и половина не пускат Автомагистрала " Хемус “, минахме и Рашков прати инспекция, с цел да ни глобят. Те си крадат от тока, бензина, медиаторите им превеждат пари, какво ги интересува " Хемус "? Имат по 50 изявленията на месец при вас, аз към този момент се чудя кой е водещ. Те колкото повече приказват, толкоз по-голяма услуга ми вършат. За " Хемус " оптимизмът ми е нула “, добави той. 

Инфлацията е прикрит налог. Аз я държах на нула. През инфлацията все едно са ви вдигнали 23% налозите, разбирате ли, попита Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и добави: Ами оръжието в Украйна, което се дава? Ние внесохме проектозакон да даваме оръжие на Украйна законно. Те се крият. Това криене води до комисионни. Кого лъжем в този момент? Някой може ли да ми каже, че не изнасяме оръжие за Украйна? От медиите, ни за парапетите питате, ни за нищо. Олиото си е скъпо, хлябът си е безценен, слънчоглед и зърно контрабандно колкото желаете от Украйна. Това е ситуацията.

Нали викаха, че сме неприятните и поради нас не са внесли 22 закона? Те ги няма, те не са ги внесли въобще, има публицисти в София, хванаха ги натясно. Спряхме по тяхна молба Каримански за началник на Българска народна банка, в този момент върви да им се подмазва. От мафиоти отново станаха готини момчета. Ние осъзнаваме, че медиите от тези 20 мин., ще отрежете 10 секунди. Ще отрежете от всичкото, че сме подкрепили някои тежки закони. Но тази смяна българинът ще я усети най-добре на есен. Още август те ще затънат от сметките за ток и вода Подплашиха социолозите Има Такъв Народ с 3,8%, с цел да могат да се хвърлят на договарянията. Като отидеш на електромера и ще видиш за каква смяна става въпрос. Пак знаят, че ще ги запитвам за парапета. Ще пристигна и друго време, знаем 2 и 200, приключи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР