"Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
"Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Доц. Стойчо Стойчев: Дали ще има предсрочни избори не се диктува от улицата, а от Бойко Борисов

"Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не губи надзор върху партията си, във времена, в които да си ръководещата партия е обществено непрестижно, тъй като митингите легитимират опозиционността като източник на авторитет, тогава е обикновено - хора, които са се колебаели или са имали различни житейски и професионални проекти, да изоставен партията и постовете, които са заемали, с цел да търсят друга реализация ". Това разяснява политологът доцент Стойчо Стойчев от Софийския университет "Свети Климент Охридски " пред БНР.

Ще има отцепление на членове на ГЕРБ, ще има хора, които ще отидат при Цветанов, ще има хора, които ще отидат и в други партии, в това число в плана на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в, на, предвижда Стойчев.

"Ще има хора, които ще търсят реализация, тъй като те гледат да бъдат постоянно на страната на печелившия, на страната на спечелилия. Такива конформисти постоянно е имало освен в България, само че и на всички места по света ", уточни той.

"Участието в локалната власт е причина за дълготрайността на всяка една политическа мощ в България. Ако Симеон Сакскобургготски  Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар Борис ІІІ и Царица беше привлякъл топ експерти от всички области на науката, стопанската система и бизнеса, хора, които имат обществен авторитет, високи приходи, практикувайки личната си специалност, той ги притегли в политиката, тези хора незабавно, откакто се загуби импулса за придвижване напред на НДС побързаха да се върнат назад в своите поприща. Докато при ГЕРБ бяха привлечени хора, за които да си общински консултант, да си кмет, да си народен представител е освен влиятелно, а е връх в тяхната биография. Това ги прави извънредно сплотени и лоялни като партийни членове и функционери ", акцентира политологът.

Проектът на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа няма да има мащаба на плана за АБВ, предвижда доцент Стойчев. "Да тръгнеш по пистата на това да атакуваш ГЕРБ е непродуктивно, тъй като хората не са с толкоз къса памет, той до оня ден беше там главно настоящо лице, в този момент внезапно се обръща против личното си семейство. Това не считам, че е добра тактика. Ако някой не желае или желае да гласоподава анти ГЕРБ има задоволително други възможности с действителни шансове да влязат в Парламента ", разяснява политологът.

"Решението дали ще има предварителни избори не се диктува от улицата, а от Бойко Борисов ", акцентира Стойчо Стойчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР