Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Борисов сглоби пъзела: Нанков, и ти си Ники, и ти обичаш да пътуваш, обединете се с Денков - да ви викат и на двамата Фичето

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г смени ризата с тениска и целенасочен към „ споделена отговорност “ с политическите си съперници и градивност, се зае с инспекция на пътната инфраструктура в страната. По-конкретно – отиде на автомагистралата „ Русе-Бяла-Велико Търново “.

По-рано водачът на начерта скица за решение на проблемите, свързани с безводието. Символичната първа копка на автомагистрала „ Русе-Велико Търново “ беше направена при започване на декември предходната година от служебния министър Андрей Цеков.

Борисов попита кмета на Бяла – Димитър Славов, дали са създали моста на Колю Фичето. „ Реставрирахме го. Всичко е достоверно. Най-важното е, че като изградихме една част, към този момент има цялостното равно платно, което е било гордостта на този мост. Днес откриваме и неповторим музей. Довечера ще има гала “, похвали се той.

„ Дай да забележим в този момент другия Колю Фичето “, обърна се Борисов към Николай Нанков  Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и благоустройството до 31 август 2018 година Той е, който го съпровожда през целия ден до момента.

„ Тук ли беше копката “, попита водачът на някогашния районен министър, като му заръча: „ Не желая да се заяждаш, тъй като в този момент сме градивни “.

„ Като виждам какъв брой са нови багерите – все едно съм на галерия, не са се изцапали доста. С това движение какъв брой години на тези кметове на Бяла, Търново и Русе можем да обещаем, в случай че до момента това е темпото? Минали са четири години “, направи, обаче, забележка Борисов.

„ Можете да кажете на хората в Търново, Бяла и Русе, че сега ние си търсим партии за споделена отговорност - който желае в границите на три години да създадем тази автомагистрала “, насочи следващ апел към политическите си съперници той.

„ Да се стегнем. Да го създадем. Ако бяха минали четири дни, четири месеца, а то към този момент е над четири години. Като депутати и огромна партия, ще притискаме и служебното държавно управление неотложно да стартира да работи това, което би трябвало, което и да е то. След ала-бала – за машини към този момент никой не приказва. Да изцапаме багерите хубаво, виждам, че са нови, да построим това, което страната чака “, съобщи Борисов.

Той се върна на плана за реституция на моста на Колю Фичето, като напомни, че финансирането за него е било отпуснато през 2021 година

„ Винаги има един-двама недоволни. Навремето правихме църквата Св. Пантелеймон – наслада огромна. Същият човек, който тогава не искаше да има черква. Искаше да строи тотем на Бог Тангра “, описа кметът на Бяла.

„ Да построят и на Бог Тангра. Ние – ремонтирахме мостовете. И на Тангра, и на Зевс, и на Аполон – каквото желаят да създадат. Ние по-малки неща – на Колю Фичето. Защото и ти си Ники, и ти обичаш да пътуваш. И ти си Колю. Обединете се с Денков и направете нещо хубаво – да ви викат и на двамата Фичето “, измисли допирните точки Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР