Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.

...
Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България.
Коментари Харесай

Антон Кутев: Борисов иска избори, а ПП реши да извива ръце

„ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г откри, че към този момент може да ръководи без ПП-ДБ, и реши, че това става посредством избори. и се намират в добра кондиция за сделки и ще би трябвало да „ напазаруват “ нужните им субекти “, каза бившият представител на служебните правителства Антон Кутев в ефира на Nova News.

Експертът уточни, че хората са изморени от случващото се на политическата сцена и по тази причина утвърждават разпадането на „ сглобката ". Той счита още, че от ПП пък не познават метода, по който се прави политика.

Кутев е на мнение, че повода за края на договарянията не е единствено разногласието за военния министър, а това, че през цялото време " Борисов е заставен да взе участие в нещо, което не желае ".

„ Досега той нямаше силите и чувството, че може да обърне играта, само че в този момент към този момент е уверен, че може да го направи. Затова отива на избори “, разясни Кутев. Той добави, че Политическа партия са можели да намерят път, само че вместо това са „ решили да извиват ръце “.

Кутев е на мнение, че се подценява рухването на резултатите на ПП-ДБ. Той не има вяра, че те повече ще влязат в ръководството. По негови думи поръчката е била за съществени промени и битка с корупцията, които не са се случили.

Експертът уточни, че смяната в Конституцията е била ориентирана към президентската власт. „ Последните четири държавни управления на са с 30-35% утвърждение “, разясни той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР