Бойко Борисов бе преизбран за председател на ГЕРБ, а с

...
Бойко Борисов бе преизбран за председател на ГЕРБ, а с
Коментари Харесай

Борисов преизбран за лидер, ГЕРБ се закле никога да не се коалира с БСП

Бойко Борисов бе избран отново за ръководител на ГЕРБ, а с С 1079 гласа „ за “ и 1 „ въздържал се “ партията одобри декларация, че не желае да се коалира с Българска социалистическа партия освен през днешния ден, само че и в бъдеще.
Решението бе взето на Четвъртото постоянно отчетно-изборно делегатско национално заседание на партията.
ГЕРБ санира хиляди блокове, а Българска социалистическа партия открадна хиляди предприятия. Това сподели самият водач на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов.
По отношение на приватизационните покупко-продажби и предлагането на ГЕРБ за промени в Конституцията, Борисов съобщи по адрес на Българска социалистическа партия: „ Казват, че желаеме да атакувате приватизационните покупко-продажби. Не, желаеме да нападаме този, който първи е позволил да бъдат по този начин направени и да си понесе отговорност “. Според него Българска социалистическа партия се плаши от този диалог. По думите му по време на 41-ия, 42-ия Конгрес на Българска социалистическа партия са банкрутирали 26 банки.
Лидерът на ГЕРБ разяснява и последното решение на Националния съвет на Българска социалистическа партия, с което се даде позволение на ръководителя на партията да се подпише под предложенията на ГЕРБ за Конституционни промени, свързани с приватизацията.
„ Председателят щял да гласоподава „ за “, но партията щяла да гласоподава „ срещу “, с цел да не може да стане това. Защо? “, попита Борисов и дефинира това като популизъм и мятане на прахуляк. „ Затова, че сме санирали на хората блоковете, би трябвало да ни отхвърлят от заран до вечер. Нашето се вижда за хората. Хиляди блокове направени, а тяхното е хиляди предприятия откраднати “, посочи министър председателят.
Никога не сме ги канили, не сме мислили, не сме говорили като вероятен вид ръководство с Българска социалистическа партия, добави той.
„ Днес уповавам се да приемем декларация, с която всяка нечиста сделка, обвързвана с Българска социалистическа партия да спре “, съобщи той. „ Един път бях демократ, ето ви властта, повторно ето ви властта, а те отново не могат. Сега се сетили за Председателството да желаят предварителни избори “, разяснява водачът на ГЕРБ. „ Как си го показват физически - предварителни избори без държавно управление, взаимни съвещания с Екологичен потенциал и българско държавно управление, което отсъства “, попита Бойко Борисов, представен от Фокус.
„ Сега е моментът с общи старания да придвижим напред тематиката Западни Балкани, това устройва всички “, съобщи той. „ Разговаряхме с сътрудниците от ЕНП, действаме демократично, с Екологичен потенциал, Европейска комисия и водачите на огромните европейски страни “, изясни Бойко Борисов. „ Надявам се поради България в идващите 6 месеца да сме по-спокойни “, сподели още той.
" Стана ми мъчително за Йорданка Фандъкова, че 100 души, 50 от Българска социалистическа партия й желаят оставката. Излезнали да избавят София. Питам ги от кое ще спасят София " , разяснява Борисов.
„ Когато излизат и атакуват жена с такива причини, ГЕРБ е задължен да я отбрани “, съобщи той. „ Няма несанирано учебно заведение и детска градина през последните 6-7 години на фона на синьо-червена мъгла преди този момент “, разяснява водачът на ГЕРБ.
" Да спасим София от спасителя. Тези, които търсят къде има изчезнало колче, са си мълчали, тъй като преди нас не е имало и едно колче ", изясни Бойко Борисов.
„ Благодаря на съдружните ни сътрудници „ Обединени патриоти “, че са тук и разсейват всекидневно страховете, които се пробват да вменят “, уточни ръководителят на ГЕРБ. „ Благодаря на всички, че в изявленията си не загатнаха Българска социалистическа партия и имената им, тъй като техните конгреси са антиГЕРБ и антиБорисов “, разяснява той.
„ Надявам се тези в Народното събрание да намират общ език. Друг с изключение на нас с патриотите нямаше по какъв начин да направи държавно управление “, разясни водачът на ГЕРБ.
„ На тези, които желаят предварителни избори, да им припомня, че те костват 50 млн. Ако желаят да променим Конституцията на всеки 6 месеца да вършим избори, да даваме 50 млн. лв. и всички изгубили да споделят, че желаят отново избори “, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР