Бойко Борисов 10 депутати на опонентите си, за да съставят

...
Бойко Борисов 10 депутати на опонентите си, за да съставят
Коментари Харесай

Балканджи Бойко дава 10 депутати - ето за какво да си ги ползвате

Бойко Борисов 10 депутати на съперниците си, с цел да сформират държавно управление. А самият той разгласи, че да бъде народен представител. По всички проличава, че за този човек няма по-безпредметно и ненужно нещо от това да бъдеш депутат - кардинално най-важната фигура в парламентарната република. Но защото Борисов е дашен на депутати, да не пропущаме този миг, да се възползваме мигновено. Ето защо може да си поискаш народен представител от ГЕРБ.
1. Фикуси у дома
Възможно е да нямате задоволително, холът ви да стои празен и неозеленен. Във всеки ъгъл - това предлагаме - да поставите по един народен представител от ГЕРБ, който безмълвно да стои изпружен и да го поливате с 5000 лв. най-после на всеки месец. Дайте им единствено смарт телефон - да може да споделят статусите на Борисов и да пишат под тях " Браво, господин министър председател! ". Цялото това нещо ще продължи четири години и ще ви костват общо 960 000 лв.. 
2. Нива, копане 
В този комплициран миг на тежка земеделска работа всеки кадър е значим. Не са изключително готови за това, ще кажете вие, само че на харизан кон, нали. Не се тормозете и за земеделска техника - Цвета Караянчева ще се погрижи да подари лизгари от 1962 година, за добруването на българския народ. 
3. Хора, с които да докажете, че от всеки ваш съученик може да стане народен представител
Гимназията наивно вдъхва кураж на учениците, че триумфът зависи от гения и уменията им. Напротив - използвайте десетте депутати за обиколка из българските учебни заведения, където да докажете на деца, родители и учители, че в последна сметка в никакъв случай нищо не е изгубено.  Достатъчно е да страдате от комбинацията сред кариеризъм и смирение и след време - скъпи възпитаници, така кажете - ще разберете, че който ги посее в себе си, ще пожъне депутатско място. 
4. Арт пърформанс 
Могат да бъдат употребявани за поп-арт пърформанс, в който да бъдат изложени в авангардна изложба и кураторите да срещнат ценителите с този комплициран и забавен опит в изкуството. С тази галерия депутатите от ГЕРБ ще може да пътуват по разнообразни точки на света, което би им харесало, щото е на облага, с цел да бъдат обсъждани от висшите кръгове и най-после да ги предложите на търг на " Сотбис ". Не се тормозете, ще има триумф - откогато Анди Уорхол продаде консерва от доматена чорба за съществени пари, всичко е допустимо. 
5. База данни за написване на код за начинаещи
Всеки логаритъм се нуждае от база данни, който да го задвижи; от тези 10 души може да вградите нужните. Като да кажем: брой изявления в Народното събрание, коефициент на фрази, които стартират с " Не мога да разясня този въпроси, би трябвало да каже господин Бойко Борисов ". 
6. Автори на книги против Бойко Борисов 
Вече имаше хора, които написаха книги против Бойко Борисов, а след това станаха депутати на Бойко Борисов, само че всеки, който ги е обвинил, не си е помислил, че може пък в този момент да спрат да бъдат депутати на Бойко Борисов и да напишат книги против Бойко Борисов. Към новата книга " Хайка ", прибавяме спомагателна записка - от създателя на " Шайка " ; и ето го, бестселър. 
7. Хора, които да изпитват катарзис 
Напоследък няма депутати, които да са изпитвали катарзис - от дълго време никой не е изпитвал катарзис. И защото политиката е надълбоко разтърсващо душевността занятие, тези 10 великомъченици може да изпонаизпитат катарзис. Как ще стане това ли? Както по принцип се изптива катарзис - свикваш конференция, на която съобщаваш, че си изпитал катарзис. 
8. Наистина за депутати 
Неочаквано, само че да - те в действителност могат да бъдат депутати, подкрепящи други партии. В последна сметка монотеистичните им възгледи за политиката елементарно могат да бъдат преобърнати, стига да им се обясни, че това се прави единствено, с цел да разсее съперника. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР