Бойка Щерева, както е истинското име на рап дивата, свали

...
Бойка Щерева, както е истинското име на рап дивата, свали
Коментари Харесай

Лейди Би върти любов с италианец

Бойка Щерева, както е същинското име на рап дивата, смъкна италианец при едно от участията си в Слънчев бряг, научи HotArena.

Изпълнителката завъртя пламенна любовна случка с Марко от Сицилия, до момента в който пеела на присъединяване. Любовта била от пръв взор.

Докато италианецът я слушал на сцената, погледите им се срещнали и останали по този начин. Веднага след края на присъединяване изпълнителката дотичала при младежа и си разменили телефоните.

„ Всеки ден си споделяме, че се обичаме. Май съм влюбена, само че не желая да си го призная”, споделя певицата, цитират от " България през днешния ден ".

След края на сезона тя споделя, че ще замине за Италия, където Марко ще я разведе из Сицилия и ще й покаже обичаните си места. За младежа, който е няколко години по-млад от певицата, нямало проблем, че тя има наследник на шест години.

За него Лейди Би е сбъдната мечта–атрактивна, известна и гореща хип-хоп изпълнителка. Самият той се занимава с архитектура на водни уреди, най-често на басейни, в разнообразни хотелски комплекси.

А най-хубавият му избор се оказали тези три седмици на родното Черноморие.

Езиковата преграда обаче е дребен проблем за двойката, защото Лейди Би не приказва италиански, а Марко е скаран малко с британския. Но благодарение на преводач и повече старания двамата съумяват да се схванат между тях.

Сицилианецът е удивен и от татусите на хубавицата. А тя се похвали, че си е направила още два нови, които са тъкмо откъм гърба.

Наред с любовните страсти, певицата работи крепко и по нови планове. Един от тях е с кипърски рапър, а другият с новоизгряваща фолк певица.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР