Бойка Георгиева, бивша детска учителка, е Читател на 2022 г.“

...
Бойка Георгиева, бивша детска учителка, е Читател на 2022 г.“
Коментари Харесай

Първокласничка е най-четящото дете на Пазарджик с 200 прочет...

Бойка Георгиева, някогашна детска учителка, е „ Читател на 2022 година “ на Регионална библиотека “Н.Фурнаджиев “-Пазарджик. За миналата година дългогодишната ни читателка е прочела 169 книги на друга тема. Тя благодари на шефа на библиотеката Лъчезар Риков за положителното отношение, което среща и за приветливите и усмихнати библиотечни експерти, работещи тук. Г-жа Георгиева изрази вяра и се обърна към младите да посещават по-често библиотеката и да се допират до книгата, тъй като тя е неоценимо благосъстояние.

Седемгодишната Красимира Терзийска, първокласничка от Начално учебно заведение „ Васил Левски “, е отличена за „ Най-четящо дете за 2022 година “ на Република България “Н.Фурнаджиев “. Момиченцето е заело през отиващата си година над 200 книги и най-обича да чете енциклопедии за непознати страни, за животните, за космоса, само че харесва и книги за приказни герои.

За училище-партньор на библиотеката бе отличено Основно учебно заведение “Св.Кл.Охридски “, което сполучливо работи с културната институция по Национална стратегия “Осигуряване на модерна  образователна среда - Библиотеките като просветителна среда “ и осъществя над 10 начинания с ученици на учебното заведение и библиотечните експерти. От името на учебното управление преподавателят госпожа Цонка Рабаджийска благодари за взаимната работа и изяви по плана.

На наградените шефът на Регионална библиотека “Н.Фурнаджиев “ Лъчезар Риков връчи енциклопедии, грамоти и рекламни материали на библиотеката и им пожела да не прекъсват контактите си с хубавата книга.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР