Бойчо и Ана, са родители на 5 деца. 4 от

...
Бойчо и Ана, са родители на 5 деца. 4 от
Коментари Харесай

Варненско семейство има нужда от помощ

Бойчо и Ана, са родители на 5 деца. 4 от тях са взети от страната, защото фамилията не разполага с нужните условия за развъждането им. Най-малкото от децата към момента е вкъщи.

Преди време заради липсва на средства, банка взема жилището, в което е живеело фамилията. Налага се да се реалокират в унаследен апартамент, който се нуждае от ремонт. Бащата Бойчо е водач на самосвал, а заплатата му е единствен приход за 7-членното семейство. Ана, не работи, тя се грижи сама за всички 5 деца.

В момента, 4 от децата са конфискувани от страната, а с цел да бъдат върнати вкъщи, Ана и Бойчо би трябвало да ремонтират дома си. Имат време до 17 март, когато е идващото дело. Със отбраната им се е заел, варненският юрист Петър Николов.

От персоналния си профил във Facebook, адв. Николов написа: Домът е значимо изискване, с цел да реализираме цялостна победа. Ако някой във Варна може да ни предложи подобаващ парцел за наем краткотрайно, до момента в който трае ремонта или безплатно ще съм признателен, тъй като нямаме никакво време за търсене.

Апелът е оповестен на профила на юрист Николов: https://www.facebook.com/profile.php?id=727595292
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР