Боят с възглавници има нов дом - мести се от

...
Боят с възглавници има нов дом - мести се от
Коментари Харесай

Боят с възглавници се мести на боксовия ринг

Боят с възглавници има нов дом - мести се от спалнята към боксовия кръг! На 29 януари идната година във Флорида (САЩ) ще можем да гледаме такива борби в дебюта на странния спорт. Според Стийв Уилямс, посветил живота си на фантазията боевете с възглавници да станат професионални, те дават цялата драма, присъща на бокса и ММА-а, само че без кървави подиуми.

" Не съставляват смях и хвърчащи пера. Сериозни борби са, има мощни удари със профилираните възглавници. ", разяснява Уилямс.

Въпреки че множеството участници са някогашни или сегашни боксьори и ММА бойци, децата няма да имат проблеми със съня след дуелите.

" Разликата с другите бойни спортове е, че тук никой не получава травми. Участниците не желаят да се нараняват и да има кръв, а единствено да стане оспорван и атрактивен шампионат. ", продължава Уилямс.



" Всеки от нас свързва боевете с възглавници със спомените от детството си, когато е имал такива надпревари с родители, близки и другари. Надявам се това да увеличи интереса към шампионата. Спомнете си по какъв начин кънтри музиката и рапът се смесиха, с цел да обединят две аудитории с доста разлики. Правим същото. Дано притеглим нов вид фен. "

3-рундовите срещи от шампионата по пердах с възглавници ще се излъчват на онлайн платформата FITE, която съобщи и зрелищните мачове от Triad Combat. Там най-хубавият български боксьор Кубрат Пулев не остави късмет на ММА боеца Франк Мир в триъгълен кръг, нокаутирайки го още в края на откриващия рунд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР