Боят между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще се състои.

...
Боят между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще се състои.
Коментари Харесай

Джошуа е готов за мач с Фюри: Подписвам!

Боят сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще се състои. Това разгласи Ей Джей персонално в пост в обществените мрежи. Британецът, който изгуби купите си в тежка категория преди година от Олександър Усик и след това отстъпи повторно пред украинеца, разгласи, че ще подпише договора за „ Битката за Британия “ през декември.

Тайсън Фюри нощес сложи ултиматум на противника до понеделник, в случай че желае борбата да се състои. Хората на първенеца на WBC пратиха документите на Джошуа още преди повече от седмица, предава gong.bg.

„ Аз подписвам контракти от години. Договорът не е в ръцете ми, а в тези на моите правни съветници. Затова човек наема юристи. Знаете историята на бокса и по тази причина е значимо всичко да е изрядно от правна позиция “, добави Джошуа.

„ Затова ти би трябвало добър мениджмънт и положителни юристи. Естествено, че ще подпиша контракта. В момента той е при юристите “, добави Ей Джей.

Смяташе се, че Джошуа протака, тъй като желае да измести борбата по-близо до Коледа, само че в последна сметка ще остане на 3 декември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР