Боят между Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи общо

...
Боят между Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи общо
Коментари Харесай

Боят между Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи 8 минути

Боят сред Иранския Хълк и Казахския Титан ще продължи общо 8 минути. Това стана ясно, откакто двамата подписаха договорите си за борбата, която ще се организира на 31 юли в Дубай. Битката ще е в 4 рунда от по 2 минути.

Хълк, чието същинско име е Саджад Гариби, прави втори опит да излезе за първи път на кръга, откакто уговорената среща с „ Най-страшния мъж на света “ Мартин Форд се провали. И двете страни признаха, че имат виновност за отпадането на мача.

Гариби, именуван от всички Иранския Хълк поради физиката му, е доста удовлетворен, че ще може да излезе на кръга. „ Този пердах е с цел да мога да покажа какъв съм. Ще бъда популярен първенец за Иран и ще показва моите хора с горделивост и почитание. Като печеля този пердах, желая да се опитвам против Мартин Форд. Този мач ще се състои “, споделя Гариби.

Съперникът му в Дубай е именуван Казахския Титан. Истинското му име е Алмат Бахинович Джуманов. Той дефинира себе си като „ занаятчия на ММА и самбо “. Твърди, че подвига 150 кг. от лежанка и 300 кг. дедлифт. След като мача бе доказан, незабавно получи името Сблъсъкът на колосите.

„ Много хора споделят, че не знаят кой съм “, разгласи казахстанецът. „ Ще видят на 31-и каква е силата на Казахския Титан. Ще напиша история и това ще е най-зрелищното шоу в миналото в Дубай “.

Иранецът е същинска сензация в интернет. Има над 1 млн. почитатели в Инстаграм. Казахстанецът ще се надява да усили своите 24 000 почитатели след багра в Дубай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР