Бояна Шарлопова загърби дискретността, в която доскоро бе обвила личния

...
Бояна Шарлопова загърби дискретността, в която доскоро бе обвила личния
Коментари Харесай

Това ли е новият мъж до Боряна Шарлопова?

Бояна Шарлопова загърби дискретността, в която до неотдавна бе обвила персоналния си живот, и сподели новата си обич. Вдовицата на мултимилионера Стефан Шарлопов, който се спомина ненадейно през 2018 година едвам на 56-годишна възраст, засия до млад мъж на екскурзия в Намибия. 

Това стана ясно от клипче, което русокоската разгласява в обществените мрежи, с цел да покаже хубостта на африканската страна. Кадрите – кой от кой по-екзотични, се сменят бързо във видеото, само че по-внимателните незабавно ще виждат, че за някои Бояна театралничи в интимна непосредственост до млад, добре комплициран мъж. " Традиция, просвета, самородност и достоверност... На четвъртия ден в невероятната Намибия посетихе едно от най-старите африкански племена Дамара. Температурата беше единствено 47 градуса ", споделя Бояна към клипчето. В него тя е запечатала моменти от вълнуващото си премеждие, на което се е отправила с приятелки, а наподобява и с обичания мъж.

Двамата театралничат пред джипа, с който обикалят забележителностите, като Бояна е седнала на капака и е поставила дясната си ръка на гърдите му, а лявата – на рамото. Той се е облегнал безгрижно, обхвал с ръка десния й крайник. Снимали са се и прегърнати пред спираща дъха панорама, като Бояна закачливо е изплезила език към лицето му. Има и сантиментален кадър, в който на фона на залеза са щракнали допрени краката си. В други фрагменти компанията се е отправила на следващото странствуване. Бояна се вози до млад господин, който, въпреки да е без шапка и слънчеви очила, наподобява е същият, в чиято прегръдка се снима.

" Някога несъмнено ще пристигна миг, в който ще имам... Не ми се желае да остана сама в живота ", призна Бояна при започване на 2019 година пред Мон Дьо в предаването " Събуди се " по Нова тв. Тогава, година след загубата на мъжа си Стефан Шарлопов, с който имат 4 общи деца, русокоската показа, че приоритет е фамилията й, както и бизнесът, но издаде и вярата, че няма да живее без обич. Първо, показа Бояна, която е микробиолог и психолог, трябвало да откри любовта в себе си, да я даде на себе си, с цел да може да я даде и на различен. Кога ще стане това, нямало по какъв начин да знае. Не си била дала период, в който да тъгува по починалия си брачен партньор, нито била определила по кое време ще е подготвена и ще чака нова обич. Нямало по какъв начин да го направи. " Просто идва в един миг ", сподели Бояна.

Любовта й със Стефан Шарлопов, който има пораснала щерка Ева от първия си брак, продължи 17 години. Запознали се в една от фабриките на предприемача, в която Бояна работела като микробиолог. Още преди да го срещне, тя все слушала за него от сътрудници.

Видяла го за първи път от прозореца на лабораторията и усетила мощно увлечение. Някак си я превзела харизмата му. Той също я забелязал, тъй като скоро по-късно я поканил на вечеря. Първата им среща обаче минавала за неуспех. Бояна мълчала от самото начало, до момента в който той доста говорел. Не хапнала съвсем нищо, тъй като бъдещият й брачен партньор поръчвал все храни, които не обичала, като синьо сирене и гъши дроб.

Блондинката мислела, че няма да има втора среща, само че след няколко седмици Стефан Шарлопов отново я поканил. Тогава към този момент го нямало терзанието от първата им вечеря и двамата усетили, че приказват на един език. Дори довършвали изреченията си. " Той беше постоянно пряк ", казвала е Бояна. С това я превзел. Според нея, той още, като я видял, решил, че ще е негова жена.

" И си ме завоюва и доста бързо се развиха връзките ни. На третия месец към този момент бях бременна. Всички си мислеха, че аз преднамерено, да го вържа, а истината е, че той сподели: " Нямам време. Искам от теб три деца. " И трябваше незабавно да се стартира ", споделяла е с усмивка Бояна, която подари милионера с 4 деца.

Тъкмо на тях тя се била посветила през годините, като спорадично била ангажирана с дизайна и логистиката на новите планове на мъжа си, чийто бизнес в главната си част е в туризма. Въпреки че не взела участие директно в дейноста на брачна половинка си, Бояна научила доста за от него, написа HotArena.

" Без да отивам на профилирани курсове, аз в действителност приключих най-истинския и стойностен университет – този на Шарлопов. Разбрах какъв брой неща съм знаела поради това, че съм живяла с подобен популярен човек като него, и единствено мога да съм признателна, че животът ми е дал този късмет ", споделя Бояна.

Стефан Шарлопов си отиде ненадейно в съня си през нощта на 5 февруари 2018 г. Предният ден Бояна получила смс от него, до момента в който била на следващия урок в школа по психотерапия. " Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прелестно жълто пиленце и си основана не с цел да носиш виновност, а да даваш обич и успокоение на хората, които те обичаме. Бъди себе си, бъди щастлива ", гласяло известието. Сутринта на 5 февруари Бояна още не се била разсънила, когато усетила, че нещо не е наред.

" Стефче, Стефче... ", повикала тя мъжа си, само че той не й отвърнал. Лежал имобилен до нея. Тя поставила глава на рамото му и усетила, че е леден. Звъннала на водача да се качи. И той се убедил, че Стефан Шарлопов си е отишъл. Бояна не желала децата им да го видят по този начин. Стегнала се, направила закуска, а след това ги изпратила на учебно заведение. " Върнах в спалнята и започнах да крещя:  " Защо в този момент, когато към този момент всичко е уравновесено? ", разказвала е за кошмарния миг тя.

Децата им към този момент били пораснали, можели да се любуват на връзката си. За жал Господ решил друго. По-късно станало ясно, че сърцето му било уголемено. При това от много време. Стефан Шарлопов знаел, тъй като 2 години по-рано си направил профилактични проучвания. Не споделил с жена си, с цел да не я тревожи. Вечерта, преди да си отиде, имал високо кръвно, само че взел хапчета и се нормализирало. Почувствал се по-добре и по тази причина не отишъл в болница. След загубата му, Бояна изпитала потребност да му каже доста неща. Написала му ги в смс-и, които изпращала на телефонния му номер. " И си ги получавах ", казвала е тя.

Бояна се мобилизирала, поради децата им. С Ева – дъщерята на Стефан Шарлопов от първия му брак, първоначално си били взаимна опора. Скръбта ги сплотила, както и общото решение да продължат бизнеса му дружно. Въпреки периодическите клюки за кавги и разкол, Бояна е подчертавала, че с Ева са в положителни връзки. В последната година и половина обаче двете дами са във омраза, даже са разделили бизнеса. Вероятно повода е снажния млад мъж, с който в този момент Бояна има връзка. Според някои, това е телохранителя на Шарлопов. Може би е същия, който е повикала, с цел да установяват гибелта му?

" Трябваше да се науча да пребивавам без Стефан по един нов метод ", споделяла е Бояна. В един от редките пъти, в които го сънувала, той й споделил: " Какво ми раздаваш средствата по всички страни ". Тъкмо тогава тя имала проблем, обвързван със средства. Така че имала потребност от съвет. " Той беше всичко за мен. Той беше моят лидер, моят татко, обичан, другар, с който мога да споделя всичко. Той беше визионер и виждаше в бъдещето. Той беше парадоксът на непрекъснатия триумф. Ти се раждаш подобен ", казвала е Бояна. И е цитирала другар на мъжа си: " Ако видиш Шарлопов да хвърли 5 лв. в калта, ти хвърли 10, тъй като сигурно ще спечелиш ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР