Бояна Маринова може и да е майка на две момченца,

...
Бояна Маринова може и да е майка на две момченца,
Коментари Харесай

Секси видение в черно: Бояна Маринова съблазнява в прозрачен тоалет и с фатален поглед

Бояна Маринова може и да е майка на две момченца, и да има куп задължения, само че не не помни, че е една от топ инфлуенсърките. Красавицата от TopQueen показа много горещо фото в Instagram, с което обра точките на всички. Бояна потвърди за следващ път, че е в супер форма, а облеклото ѝ разкрива съвсем всеки подробност от тялото ѝ.

Виж още: Новият първенец във F1: 7 любопитни обстоятелството за Макс Верстапен

Брюнетката е заложила на черен аутфит, който обаче наподобява много сексуален. Със сигурност инфлуенсърката не би се появила на публично място единствено по транспарантен чорапогащник, като този от фотографията по-долу, само че горнището е супер настоящо. По-рано писахме, че модата на голите пъпчета и къси топове се завърна през 2021 година, само че наклонността ще бъде настояща и през идната година.

Към визията на Бояна ние бихме добавили къса кожена пола с висока талия, с цел да се виждат шарките по чорапогащника. Опушеният грим пък придава спомагателен резултат към визията на Маринова.

Виж още: Уау! Елизабет от " Игри на волята " сподели ВСИЧКИТЕ си медали и количеството им е впечатляващо 

Ако се чудите по какъв начин Бояна поддържа тялото си, то сте на вярното място! Освен с тренировки, несъмнено, Бояна се старае да заобикаля нездравословните храни и питиета. В менюто ѝ не са вкючени обаче съвсем никакви плодове и зеленчуци. 28-годишната хубавица е споделяла, че не може да приема плодове и зеленчуци, тъй като се е родила без ензим в тялото, който да разгражда въпросните храни.

" Хора, имам ужасно доста въпроси по отношение на казуса с приема на плодове и зеленчуци. Още като дребна са ми го разкрили и нямам спомен тъкмо какви проби са ми правени ", разкри неотдавна в Instagram хубавицата, с което шокира много хора. Така Бояна към този момент 28 година живее без плодове и зеленчуци, само че не приема някакви добавки. Оказва се обаче, че въпреки всичко има някои растителни храни, които може да употребява - цитруси и картофи. Мерките на Бояна са идеални - тя е тъкмо 45 кг при растеж от 162 см.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanna1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР