Бояна Маринова е сред най-привлекателните инфлуенсърки у нас – истинско

...
Бояна Маринова е сред най-привлекателните инфлуенсърки у нас – истинско
Коментари Харесай

Бояна Маринова се похвали с участието си в клипа на голяма гръцка звезда

Бояна Маринова е измежду най-привлекателните инфлуенсърки у нас – същинско шоколадово бонбонче, на което е мъчно човек да устои. Всеизвестен факт е, че външният тип отваря доста порти, а това предписание важи и при моделката, която е и майка на две дребни деца.

Виж още: Златка сподели секси форми от Дубай: Карен се похвали с нея в персоналния си профил

Девойката е споделяла няколко пъти, че огромен принос за известността ѝ има артистът Азис, който я е забелязал в столично заведение. Огромна известност добива и към риалити предаването на Миглена Каканашева „ TopQueen “. Преди няколко седмици топ инфлуенсърката се похвали, че към този момент можем да я забележим на екран в сериала „ Лъжите в нас “. 

Виж още: Дубайска приказка: Джулиана Гани и Теодор Гецов се отдадоха на екзотични пристрастености

Вратите към триумфите при нея се отварят една след друга. Красивата брюнетка показа в персоналния си профил в Instagram, че е част от новия план на гръцкия реализатор Никос Вертис. В клипа към новата му ария можем да я забележим в една много друга визия. „ Толкова съм щастлива да ви показва новия план на Никос Вертис с мое присъединяване “ – разяснява тя. Красотата ѝ несъмнено се вижда по целия свят.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanna1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР