Бояна Генова, която е една от главните актриси в сериала

...
Бояна Генова, която е една от главните актриси в сериала
Коментари Харесай

Малкото коте се върна към старата професия, избяга от „София ден и нощ“ заради Митака

Бояна Генова, която е една от основните актриси в сериала " София денонощно “, сподели довиждане на сътрудниците си и напусна дефинитивно продукцията, научи HotArena.

Чаровната русокоска ще се върне към остарялото, само че доходоносно занятие, а точно фото сесиите за еротични списания. Дълги години тя поддържаше високия стандарт на живот с пари, извоювани от еротични фотоси най-често за мъжки списания.  Сега русокосата е решила да се върне към предишното, защото парите от сериала не били задоволителни, а времето за фотоси отнемало опцията да работи на две места. Решението й разочарова почитателите на продукцията, които набедиха Кристиян Кирилов, прочут с ролята си на Митко.

Крис завъртя главата на Генова и дълго време беше нейна половинка на екрана и в живота. След това огромната обич приключи с огромно отчаяние. Според феновете това е и повода Бояна да скъса контракта си с продуцентите. Все отново малко на брой са дамите, които желаят да работят паралелно с някогашния си.

Бояна стана известна като дребното коте на футболиста Божинов. Появата й в сериала шокира и не дребна част от сътрудниците й, които на по-късен стадий споделиха, че зад изкуствените коси, силикона и корекциите се крие една забележителна жена. Всички артисти са безапелационни, че в живота Бояна ще остане близка другарка, на която могат да разчитат, тъй като взаимната работа ги е трансформирала в едно семейство, написа „ Телеграф “. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР