Боян Йорданов под въпрос за турнира в “Арена Армеец”Националният ни

...
Боян Йорданов под въпрос за турнира в “Арена Армеец”Националният ни
Коментари Харесай

Боян Йорданов под въпрос за турнира в Арена Армеец

Боян Йорданов под въпрос за шампионата в “Арена Армеец”
Националният ни тим по волейбол се завърна от Китай с неприятна вест. Боян Йорданов, който се завърна в игра за представителния ни отбор след 10 години пауза, може да пропусне срещите от втората седмица на Лигата на нациите. “Лъвовете” одобряват поредно Сърбия, Австралия и Русия от петък до неделя в “Арена Армеец” в София.

Нашите се върнаха от Нимбо с две победи над домакините и Аржентина и проваляне от Съединени американски щати, което е добра причина да се гони освен това от опазване на място в шампионата и през идната година.

Селекционерът на България Пламен Константинов призна, че 35-годишният Йорданов е получил травма на една от последните тренировки. Предстоят да бъдат направени прегледи и през днешния ден ще стане дефинитивно ясно дали диагоналът ще може да вземе присъединяване в срещите в “Арена Армеец” или не.

При състояние, че той остане отвън състава, то Николай Учиков ще бъде титуляр, а като втори нападател ще се разчита на Велизар Чернокожев.

Това обаче също не е изключително добра вест, защото 32-годишният Учиков призна през вчерашния ден, че безусловно е унищожен от отмалялост. “Пребит съм. Чувствам се раздрънкан. Тези пътувания се устоят доста мъчно. Изключително мъчно е за двуметрови волейболисти да изкарват тези дълги дестинации. В последна сметка стискаме зъби, само че ни следва още едно такова дълго пътешестване до Япония, сподели ветеранът.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР