Боян Петров трябва да е извънземен, за да оцелее. Това

...
Боян Петров трябва да е извънземен, за да оцелее. Това
Коментари Харесай

Човека паяк: Боян Петров трябва да е извънземен, за да оцелее

Боян Петров би трябвало да е извънземен, с цел да оцелее. Това сподели Иван Кристоф, прочут като Човека паяк, в „ Събуди се” по Нова Телевизия. През седмицата Иван Кристоф подари 100 000 лв. за спасяването на алпиниста. Той написа във Фейсбук, че не го познава, само че от взаимност подарява заделените във фонд пари.

По-късно дамата до Боян Петров – Радослава Ненова, написа във Фейсбук, че не познава Кристоф, няма връзка с него. От Министерство на външните работи също не знаели за него и няма преведени пари по сметката, която тя разгласи. Така в обществените мрежи се надигна вълна от неодобрение против Иван Кристоф, че по този метод цели само да си направи пиар.

От своя страна Човека паяк написа във Фейсбук:

„ Поел съм уговорката със свои 100 000 лв. да покрия хеликоптерната застраховка от 50 000 $. От през вчерашния ден съм в контакт с хеликоптерната компания и кореспонденцията си с тях съм препратил на приятелката на Боян Петров (която необичайно за какво твърди че не сме се чували). В контакт съм и с Външно министерство и превод на сумата ще извърша непосредствено и само на хеликоптерната компания посредством Външно министерство! Не съм поемал ангажимент да превеждам суми по персонални сметки! Вярвам, че това е пътят парите да отидат по предназначение”.

В „ Събуди се” той още веднъж съобщи, че парите са предопределени за компанията, притежател на хеликоптера.

„ Оказа се, че те не желаят пари. Даже изобщо не е ставало въпрос за това. Той е застрахован, тъй че за какво се желаят пари. Аз имам вяра в страната, а не на дами, които не познавам”, сподели още Иван Кристоф.

„ Когато се заплаща за хеликоптери, ти плащаш непосредствено на тях. Оказа се обаче, че тези пари са предплатени от застраховката на експедицията”, разясни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР