Боян Иванович е новият директор Корпоративни комуникации“ на Yettel България.

...
Боян Иванович е новият директор Корпоративни комуникации“ на Yettel България.
Коментари Харесай

Боян Иванович е новият директор Корпоративни комуникации“ на Yettel България

Боян Иванович е новият шеф „ Корпоративни връзки “ на Yettel България. От юли 2023 Боян дава отговор за корпоративните връзки на компанията - както вътрешни, по този начин и външни. Връзките с медиите, партньорствата, корпоративните събития и спешните връзки също са негова отговорност.

„ Щастливи сме да приветстваме Боян в нашия екип. Неговият неповторим взор върху корпоративните връзки и медиите безспорно ще окаже доста влияние върху Yettel и сме уверени, че приносът му ще даде мощен подтик на стратегическите ни начинания “, съобщи Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Yettel България.

Преди да се причисли към Yettel Боян Иванович набира опит в областта на корпоративните връзки, като съветва и ръководи връзките на международни марки в софтуерния, бързооборотния и фармацевтичния браншове на локално равнище за PR организацията d:istinkt. Той е създател на една от водещите платформи за софтуерни вести Smart News Bulgaria. Има опит и като редактор в известни български софтуерно насочени медии като HiCommиMobileNews.

Боян е заемал и лидерска позиция в организация за стратегически връзки и в редица браншови асоциации, в това число Българска асоциация за ръководство на планове (IPMA) и Interactive Advertising Bureau (IAB България).

Иванович има докторска степен по " Теория на публицистиката и медиите “ от СУ,,Св. Кл. Охридски “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР