Боян Чуков смрази с новина – Третият райх се завръща!:

...
Боян Чуков смрази с новина – Третият райх се завръща!:
Коментари Харесай

Боян Чуков смрази с новина – Третият райх се завръща!: „Зловещият призрак на възраждащия се нацизъм броди по Европа“…

Боян Чуков смрази с вест – Третият райх се завръща!: „ Зловещият фантом на възраждащия се нацизъм броди по Европа “… Така оповестява в собствен поразителен разбор военният анализатор, публицист и някогашен посланик Боян Чуков.
SafeNews разгласява разбора без редакторска интервенция:
Методичното нагнетяване на антируската нервност е дълготрайна политика на Запада, която в последна сметка води до последователно нацифициране на Стария континент. Именно в тази тактика се вписва и истеричното побутване на монументи като този на Червената войска в София, паметника „ Альоша “ в Пловдив и други.
Колкото и парадоксално да звучи Третият райх търси реванш посредством днешния евроатлантически хайлайф и реторика, посредством нови хибридни форми, само че за осъществяване на същите цели.
Първата негова огромна победа преди трийсетина години бе разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Либерализмът се провали. Днес с истеричния нападателен антикомунизъм на процедура следим по какъв начин се издига и укрепва в Европа неонацизмът. Огледайте се и ще видите, че е тъкмо по този начин! Не е инцидентно, че Върховният съд в Италия оправда хитлеристкия поздрав… в случай че не влиза в спор с националните ползи. А, какво е „ Слава Украине? “. Не е ли същото? Зловещият фантом на възраждащия се нацизъм броди по Европа. Така е! Чакаме новият Хитлер!… – разяснява под поста почитател на нализатора.
Боян Чуков разяснява и обстановката в Съединени американски щати:
В Южна Каролина бяха извършени първите праймериз на Демократическата партия. Победи Джо Байдън с 97%. Става ясно, че управлението на демократите е решило към този миг да изведе на президентските избори през ноеември Джо Байдън. Толкова по-лошо за целия свят. Джо Байдън е един възрастен човек, който относително постоянно е несъответстващ, в това число и на неговите обществени изяви. Но явно е и друго. От името на Джо Байдън Съединени американски щати се ръководят от група хора, които никой не ги е избирал. По-ясно казано, „ дълбочинната страна “ има настройка да продължи да ръководи Съединени американски щати и света по своя прочут метод. Джо Байдън отдавно трябваше да се пенсионира. Преди години Леонид Брежнев изглеждаше „ свежарка “ спрямо него.
А коментар на почитател продължава тематиката:
Вече няма значение кой ще е президент. Две трети от човечеството не се преценяват с американската администрация. 26 щата отхвърлят да извършват категорично заповеди на Вашингтон. Нов многополярен международен ред. През 1986 година Никсън сподели на Тихоокеанска конференция в Банкок: 19 век беше на Европа, 20 е на Америка,, 21 ще бъде на Азия. Още разбори четете в секция Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР