Боян Чуков, ФейсбукВ Киев ври и кипи. Зеленски и Залужни

...
Боян Чуков, ФейсбукВ Киев ври и кипи. Зеленски и Залужни
Коментари Харесай

Боян Чуков: В Киев ври и кипи, Зеленски и Залужни са се хванали гуша за гуша

Боян Чуков, Facebook

В Киев ври и кипи. Зеленски и Залужни са се хванали гуша за гуша. Лоши хора желаят да отровят брачната половинка на Буданов, началник на ГУР (военно разузнаване на Украйна). Близък на Залужни беше взривен с граната навръх рождения си ден. Отношенията сред ГУР и СБУ (контраразузнаване на Украйна) са трагични. Зад ГУР стои от дълго време Централно разузнавателно управление на САЩ. СБУ е лоялно на Зеленски.

Украйна е в навечерието на трагични събития. За протокола: спомнете си анализите на непознатите и наши евроатлантически анализатори преди една година. Тогава всички в хор твърдяха, че Русия е свършена. Руската войска е разрушена и Кремъл „ другата седмица ще капитулира “. РФ ще се разпадне, а Путин е мъртъв и вместо него по телевизионните екрани виждаме негови двойници, трима на брой най-малко. Или Владимир Владимирович е тежко болен и неговата кончина е неизбежна в близко бъдеще.

Сега се оказа, че Путин се готви за идните президентски избори при започване на 2024 година Спомнете си по какъв начин демократичната преса разкри „ зверствата на съветската войска “ в Буча. Как руснаците „ убиха “ с ракета цивилни жители в Краматорск. И какво се оказа? Буча е един неблаговиден фалшив. А ракетата в Краматорск е украинска „ Точка-У “. РФ не се разпадна.

Руският ВПК създава 7 пъти повече муниции от груповия ВПК на Запада и непрекъснато сервира изненади със своите нови оръжейни произведения. Западна Европа даде обещание на Зеленски 1 млн. снаряди до края на тази година. Докара ги до 30% от обещаното и дотук! А Остин, министърът на защитата на Съединени американски щати, изиска да изтегли от Украйна щатските танкове Abrams и да ги размени с немски Leopard. Хитро. Вече няма да горят американските, а единствено немските.

Войната в Украйна завърши своята първа фаза. Навлиза във втората фаза. Съединени американски щати желаят боен Шенген. Това е индиректен симптом, че идва последваща фаза от постепенно разрастващата се световна война за спасяването на американския хегемонизъм. Или по-точно това ще бъде обезверен опит хегемонията да бъде реанимирана.

В първата фаза като сухи съчки „ изгоря “ Украйна. Всички останали водят война с лимитиран капацитет. Пазят запаси за второто деяние. Зеленски е все по-нервен. Вече не го желаят в „ демократичния свят “ на гастроли по парламенти и конгреси. Поляците и те го разлюбиха. За него останаха два разновидността в обозримо бъдеще.

Първи, да се трансформира в сакрална жертва. Втори, да го запазят като актив, в който е вложено прекомерно доста, а и знае непристойно доста. Нещо като вид „ Саакашвили “.

Не имам вяра да го оставят да плава из морета и океани със своите новозакупени скъпи яхти. Приближени на Зеленски се пробваха да обвинят за последните несгоди на Украйна ген. Залужни и Борето Джонсън от мъгливия Албион. Но опитите са прекомерно ялови. Зеленски ще опере пешкира. Няма по какъв начин.

Путин също има проблеми в Русия. Но се вижда, че той поставя систематични старания да си „ подреди къщичката “. Шамароса някои олигарси и шавливи високопоставени служители. Пробва вид на СМЕРШ в Крим, който към този момент дава резултати. Окошари една камара корупционери. Бори се с незаконните гастарбайтери от някогашните руски републики.

Въпреки това обаче към него не престават да гастролират псевдопатриоти и откровени измамници. Но Авгиеви обори не се чистят по този начин елементарно. Изпрати Чубайс като консултант на Милей, новия президент на Аржентина. Като специалист по въпросите на приватизацията. Пълна трагикомедия за горките аржентинци.

Американците трансферират бремето на „ борбата с Путин “ на европейците.
Германия ще поеме финансовите разноски и на първо място оръжейните доставки. Румънците би трябвало да приютят самолетите F-16, които ще би трябвало да попилеят съветските системи С-500 и С-400. Молдова я набутват в идната драма в Приднестровието дружно с остатъците от ВСУ (украинската армия).
Прибалтийците са като пионерите... „ постоянно подготвени “ да се бият против Путин. Поляците усетиха, че стартира да им пари и започнаха да вършат странни придвижвания. Замириса им на изгоряло.

Нашите ръководители ни набутват от ден на ден, само че за сметка на бъдещето на нашите деца и внуци, като дейностите им косвено в геополитическия конфликт ще слагат под въпрос териториалната целокупност на страната ни. В българските институции върви развой на тотална дебилизация и откровена антиселекция на колониална администрация.

Няма да е надалеч денят, когато клонът ще се счупи. Тогава доста от днешните безхаберници ще се опитат да се изпокрият от националния яд. Или да споделят, че те в действителност не са били те.

Нагаждачеството и мимикрията, промяната на възгледите съгласно господарите са главен принцип на българския политически хайлайф. Принципът на безпринципността.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР