Боян Чуков, ФейсбукТемата Алексей Петров“ е водеща последните два дни.

...
Боян Чуков, ФейсбукТемата Алексей Петров“ е водеща последните два дни.
Коментари Харесай

Боян Чуков: Алексей Петров не беше обучен да мисли и действа стратегически

Боян Чуков, Facebook

Темата „ Алексей Петров “ е водеща последните два дни. Лавина от анализатори, коментатори и обикновенни лаладжии се изредиха да се упражняват по въпроса.


Убийството на един човек е голяма покруса, която е неетично да се употребява за политически цели, изяви на комплексари и раздуване на просташки злословия.

Множество коментатори, които не са виждали онлайн Алексей Петров, само че са чели за него и са чули някакви злословия спретнаха своите разноцветни хипотези за драмата в Драгалевци.

Убийството на Алексей Петров в изчерпателен проект има четири проекции:

1. Клюкарска и жълта. Пълна с лъжи и измислици. Често злонамерена.

2. Журналистическа и сърфираща по тематиката. Запълваща неналичието на достоверна информация с измислици, гарнирани с развинтена фикция. Предлагаща голям брой обстоятелства. Стоварени в насипно положение.

3. Тактическа в народен проект. Алексей постигаше постоянно по брилянтен метод своите набелязани настоящи тактически цели. Действаше изобретателно и доста самоуверено, като същинска барета.

4. Стратегическа. Не бе подготвен да мисли и работи на това равнище. Грешно оценяваше ситуацията. Не притежаваше нужните „ датчици “. Не излезе от манталитета и професионалните парадигми на „ алената барета “, което се оказа съдбовно на четвърто равнище.

Който познава добре Алексей Петров, знае, че той всъщност в персоналния си живот (извън обществения и бизнеса) бе добър и съчувствен човек. Целеустремен, доста напорист, мнителен, отличен актьор и манипулатор, само че манипулируем от близкото му обграждане. Почивай в мир!

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР