Боян Чуков, ФейсбукРумъния май е отказала на Украйна да приеме

...
Боян Чуков, ФейсбукРумъния май е отказала на Украйна да приеме
Коментари Харесай

Боян Чуков: Опровергани са твърденията на НАТО, че войната нанася огромни загуби на Русия

Боян Чуков, Facebook

Румъния май е отказала на Украйна да одобри предопределените за Военновъздушни сили на ВСУ самолети F-16. Пренасочила е самолетите към летището Маркулещи, Молдова, на границата с Виницка област, Украйна.

Според известния коментатор Стивън Брайън от Asia Times след провалянето на Украйна ще се наложи столицата да бъде евакуирана в Лвов.

Турците дадоха единодушие Швеция да стане член на НАТО. Остана шведите да се схванат с Виктор Орбан. Водоснабдителна система на Швеция са 24 100 индивида. От тях половината са обслужващ личен състав. Бюджет 12 милиарда дол. годишно - 2% от ВВП.

Главнокомандващият въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа военачалник Кристъфър Каволи: „ Въздушните, морските, галактическите, кибер, стратегическите ударни благоприятни условия на Русия не са потърпевши от тази война “. Оказа се, че заявките на НАТО, че по най-евтин метод са нанесени големи загуби на Русия се опровергаха от действителността. Получи се тъкмо противоположното.

Продължават слуховете, че Зеленски ще уволни военачалник Валерий Залужни, главнокомандващ ВСУ и на негово място ще бъде назначен военачалник Кирил Буданов, началник на военното разузнаване. Подобна възможна подмяна е цялостен нонсенс. Генералите не са взаимозаменяеми. Работят в разнообразни „ цехове “. Зеленски от ден на ден прилича на Осама бин Ладен, сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който в един миг се изоглави. И престана да бъде 100% управляем. Имам поради Зеленски.

Американците не престават да товарят европейците със своя украински милитъри „ ангажимент “. Англия се вихри от ден на ден в Източна Европа и Украйна. Франция и тя „ хлътна “ в Украйна и загуби много свои военни в Незалежната, които се правеха на „ доброволци “. Това рано или късно ще докара до проблеми на Макрон във вътрешнополитически проект.

Въобще следим развой, в който овчарят трансферира своите функционалности на овцете и те би трябвало да се пазят сами без стопанина и неговото куче.
България живее в 2022 година, когато сметките на НАТО бяха напълно други. У нас единствен проблем е Румен Радев, който в ролята на главнокомандващ помрачава кристалния български евроатлантически пейзаж, на който релефно изпъкват неведнъж препирани през годините псевдополитици с навалица скелети в своите дрешници. И сполучливи бутачи на монументи.

Прогнозата е, че всичката евроатлантическа артилерия ще усили неведнъж обстрелването на " Дондуков " 2. Защото и България последователно ще би трябвало да бъде засмукана от ден на ден в борбата против „ агресора “ Путин, на първо място в Черно море. А с Румен Радев като главнокомандващ както споделят французите: L’entreprise ne fonctionne pas comme elle le devrait. Старите хора преди години постоянно си мърмореха: C' est la vie!

Ударите по американските бази в Ирак и Сирия станаха рутинна работа на иранските проксита в района. Реакцията на американците с нанасяне на контраудари не носи стремежи резултат. Но това е „ надалеч “ от България и светлите мозъци на блестящия управленчески „ хайлайф “ в нашата страна. Ако скучаете... гледайте парламентарното шапито.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР