Боян Чуков ФейсбукДрамата с руските дипломати в България се разви

...
Боян Чуков ФейсбукДрамата с руските дипломати в България се разви
Коментари Харесай

Боян Чуков: България се превръща в прифронтова държава. Навлизаме в енергийна мизерия и ежедневен не

Боян Чуков
Facebook

Драмата с съветските дипломати в България се разви според авансово набелязаните проекти на куриращите нашата страна външни фактори.

Кирил Петков е единствено безсубектен инструмент на непозната геостратегия в България. Изказаното съмнение от някои, че дипломат Митрофанова блъфира, е меко казано изпълнено с предварителни, само че неоправдани настройки и стремежи.

Ходовете на съветското посолсто в София са координирани и съгласувани с Москва, която явно позволява спиране на дипломатическите връзки сред Русия и България. От през днешния ден България е в група, формирана от следните страни: Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Румъния, Молдова и Турция. Това е разширеният вид на " Междуморието " ( " Интермариум " ), което има предопределение на " бодлива тел " към югозападните граници на Русия.

И има релефна военна проекция. България (нейната територия) се трансформира в прифронтова страна. Последствията за България ще бъдат сходни на тези за страните от Прибалтика. Предстоят трагични моменти в нашата стопанска система и повишаване на общественото напрежение. Навлизаме в енергийна бедност и всекидневен недостиг.

Подкрепата на Европейски Съюз и НАТО на дейностите на Кирил Петков е индиректно доказателство, че нашата страна се ангажира тотално с най-агресивната и антируска зона в Източна Европа.

Макрон излъга доверието на наивните, глуповати и продажни ръководещи в София. Френският президент нанесе разрушителен удар върху културния канон на българския народ с премахването на " историческите детайлности " в делегираната от София преговорна рамка на Европейски Съюз със Северна Македония.

Мисля, че множеството от българите се убедиха, че не са нищо повече от " разходен материал " в Голямата игра на набиращата обороти Трета международна война.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР