Боян Чуков, Фейсбук Отдавна няма що-годе мислещ индивид, който да

...
Боян Чуков, Фейсбук Отдавна няма що-годе мислещ индивид, който да
Коментари Харесай

Боян Чуков: Световната пролетарска революция е подменена пропагандно от световната демокрация

Боян Чуков, Facebook

Отдавна няма от малко малко мислещ субект, който да смята, че сраженията на територията на някогашната УССР са сред ВСУ и Водоснабдителна система на РФ. Единствено грантоедите и „ потребните идиоти “ към момента са на мнение, че борбата е сред Путин и Зеленски.

В НАТО и Европейски Съюз към този момент не мислят по този начин. Казаха го на последната Мюнхенска конференция за сигурност. Даже настояват, че борбата е световна и екзистенциална. А Зеленски все по-малко се приема за украински родолюбец и мечтател, който жертва своето най-мило за тържеството на международната народна власт. Естествено, и за украинския народ, който продължава да бъде на ниска цена разходен материал на бойното поле.

В световната демократична преса някои зли езици приказват, че Зеленски и неговата свита са корумпирани и крадат от парите на западния поданик. Не му предоставиха думата при откриването на музикалния фестивал в Сан Ремо.

Преди години троцкистите, финансирани от капитала на Уол Стрийт, се сражаваха за успеха на международната пролетарска гражданска война. Днес „ международната пролетарска гражданска война “ е сменена в агитационен проект от „ международната народна власт “.

Колективният Байдън раздели страните в света на две групи. Демократични режими против авторитарни/тоталитарни режими. „ Доброто “ против „ злото “. Стара пропагандна формула. Оценката постоянно е субективна. В взаимозависимост от ползите на тези, които дават финикийските знаци.

По време на Студената война имаше сходно разделяне. Комунисти против капиталисти. Неоконите в Съединени американски щати са достоверни исторически наследници в дословен смисъл на Лев Троцки. Те се борят публично за тържеството на международната народна власт. Троцкизмът в Съединени американски щати бе обновен и допълнен от политическия мъдрец Лео Щраус, абстрактен правоприемник на Лев Троцки.

Затова неоконите от време на време ги назовават леокони. Леоконите обитават най-вече в Демократическата партия на Съединени американски щати (Антъни Блинкен, Виктория Нюланд, Джейк Съливан и доста други) само че не липсват такива и в Републиканската партия като Лиз Чейни (дъщеря на Дик Чейни и гневен съперник на Доналд Тръмп).

Държави, които се ръководят от традиционалисти и консерватори, се назовават от почитателите на леоконите „ властнически режими “. А техните водачи „ фашисти “ и „ диктатори “.

Политическите режими в Европа всеобщо обслужват тактиката на леоконите. Управляващите в Европа и Европейски Съюз наподобяват повече на чиновници на отдел в Държавния департамент. Само от тази позиция може да се изясни разумно тяхната на пръв взор убийствена политика към личните им страни и нации.

И заради тази причина европейците наподобяват на китове или делфини, които се самоубиват групово като излизат на сушата.

Дребните „ риби “ в НАТО и Европейски Съюз, сходни на България, от ден на ден играят ролята на съчки, които би трябвало да изгорят на кладата за тържеството на „ международната народна власт “, която е синоним на американския световен хегемонизъм.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР