Боян Чуков – експерт по сигурността и борбата с тероризма,

...
Боян Чуков – експерт по сигурността и борбата с тероризма,
Коментари Харесай

Един от издигналите Радев за президент се отрече публично от него

Боян Чуков – специалист по сигурността и битката с тероризма, някогашен посланик, един от стожерите в инициативния комитет, който издигна Румен Радев за кандидат-президент, тези дни гневно се отхвърли от него в общественото пространство.
"Искрено скърбя, че дадох единодушието си да се включа в инициативния комитет, който издигна Румен Радев за президент. Изумен съм от извънредно грубата политическа неточност, която той позволи. А тя не е първата! Срещата на Радев с някогашния президент /на Съединени американски щати - пел.ред./ Бил Клинтън и поканата да посети България са извънредно неудачни, в това число и за двустранните българо-американски връзки ", написа Чуков в персоналния си профил във Facebook.
„ Срещата с Клинтън преля чашата. България би трябвало да има съвършени връзки със Съединени американски щати. От двустранните връзки зависи и икономическия разцвет на страната ни. В момента има битка на живот и гибел сред семейство Клинтън и настоящия американски президент. Ние търсим от смъртния зложелател на Доналд Тръмп да има стопански вложения у нас”, сподели в „ Здравей, България” Чуков.
По думите му това е знак към американския президент, който сега е на власт. Според Чуков Румен Радев няма позиция за отбрана на националния интерес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР