Боя се, че ротацията в този ѝ вид към момента

...
Боя се, че ротацията в този ѝ вид към момента
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ротацията в този вид ѝ е по-скоро безсмислена

Боя се, че ротацията в този ѝ тип все още е по-скоро безсмислена Това съобщи Томислав Дончев по време на Национално заседание на ГЕРБ.

Според него нещата не могат да продължат по този начин.

" Ние не можем да допуснем Министерски съвет да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация. Не може да оставим Мария пленник ", счита Дончев. По думите му обаче страната няма потребност от избори. " Има ли трети вид, мисля, че има. Само, че в цялата обстановка би трябвало да се вкара ред - кой получава властта, за какво я употребява. Има потребност от явен правилник и механизми за взимане на решения ", добави още той.

Дончев дефинира това като финален късмет.

" Имаме потребност от вашата мъдрост и поддръжка. Няма да разнищваме въпроса за какво стигнахме дотук, в случай че върнем календара 9 месеца обратно, различен вид нямаше. Наш дълг беше да изведем страната от непрекъснатия цикъл от избори, липса на постоянно работещи парламенти. Необходимата жертва и стъпка я направихме. Същественият въпрос е дали резултатът си заслужаваше. Боя се, че тук ще дадете еднопосочен отговор. В политиката, когато създаваш нещо, то би трябвало да има постоянен пиедестал ", сподели Дончев.

Дончев посочи като проблем, че като се изключи Мария Габриел, различен с особени резултати не може да се похвали.

" Нито нападателната непросветеност, нито даже корупцията, даже това не е най-големия проблем. Най-големият проблем е разсъжденията в категории верни и неправилни партии ", съобщи Томислав Дончев. Според него обаче това не е най-големият проблем, а най-големият проблем е да разделят жителите на верни и неправилни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР