Боя се, че между Продължаваме промяната и вътрешния министър има

...
Боя се, че между Продължаваме промяната и вътрешния министър има
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Вътрешният министър не отрече, че е подлаган на натиск - това е притеснително

" Боя се, че сред " Продължаваме промяната " и вътрешния министър има някаква конспирация - публицисти го питахадали е подлаган на напън и той не отхвърли. Това мен мощно ме тормози ". Това разяснява в " Говори в този момент " депутатът от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

Заяви, че единственият министър на ГЕРБ в кабинета е Мария Габриел, а всички останали са излъчени от " некоалиционните им сътрудници "

" Ако господин Петков желае оставката на вътреншия министър - да каже на Денков, който е министър председател, излъчен от тяхната партия, да започва процедура и да я внесе в Народното събрание ".

Дончев не вижда връзка сред безредиците в София, политическите земетресения и пренаписването на бюджета.

" Критики по отоншение на бюджета изразихме преди седмица- не политикански, а с цифри, тъй като този бюджет е хем безпринципен, хем значително рискован ".

" Осигуряваме поддръжка, тъй като другата опция не е по-хубава, а те ни се карат - това не го разбирам " - сподели Томислав Дончев в коментар по отношение на напрежението в некоалицията. Той самият уточни, че не е удовлетворен от работата на държавното управление, само че има право на искания, тъй като го поддържа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР