Бой, скубане, заплахи за удавяне и изхвърлен в морето телефон.

...
Бой, скубане, заплахи за удавяне и изхвърлен в морето телефон.
Коментари Харесай

Насилието продължава: Съпругата на Здравко от „Биг Брадър“ преби жестоко любовницата му

Бой, скубане, закани за удавяне и изхвърлен в морето телефон. Това аргументи законната брачна половинка на брадъра Здравко Василев Христина на полуофициалната му държанка.

„ Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от ревност… от жена! Разминах се с много количество изскубана коса, закани за живот, обиди от всевъзможен тип, само че изпитах и голям боязън за живота си в един миг. Когато чуеш „ Божена, можеш ли да плуваш? ” и усещаш по какъв начин някой те дърпа за косата в скалите да желае да те хвърли надали не в морето ”, показа персонално потърпевшата.

Божена е родом от Словакия. От години живее и работи в Приморско. Около от две години има връзка със Здравко. Конфликтът назрява от години, целият град приказва единствено за това последните дни. Нападателката си довела още две дами за подкрепление.

Набитата и унизена жертва побързала да подаде публична тъжба в полицията. За това споделя и в поста си в обществените мрежи. Побойничката била незабавно отведена в сектора, където прекарала една нощ. Била във очевидно нетрезво положение, описват очевидци. Какво се е случило по-късно в къщата на Биг Брадърите – не излиза наяве.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Здравко „ Биг Брадър “ насилие побой
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР