Бой с дървен кол между криминално проявени в Монтанско завърши

...
Бой с дървен кол между криминално проявени в Монтанско завърши
Коментари Харесай

Брутално убийство! Бой между бандити с дървен кол в Монтанско завърши със смърт

Бой с дървен прът сред престъпно проявени в Монтанско приключи със гибел, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера, към 20.30 часа, в землището на село Мокреш, община Вълчедръм, в царевична равнища е зародил скандал сред двама осъждани с дебели досиета от същото село, на 42 година и 32 година По време на свадата по-младият мъж нанесъл с дървен прът удар в региона на главата на по-възрастния, вследствие на което му предизвикал фрактура на черепа.
Пострадалият е изпаднал в кома и настанен в "ОАРИЛ " на болничното заведение Лом, с заплаха за живота, където тази заран е умрял.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и формирано досъдебно произвеждане. Извършени са разпити на очевидци и са открити и конфискувани материални доказателства. 32-годишният е открит и арестуван за период до 24 часа в полицейския арест на районното ръководство в Лом. Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Монтана.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР