Бой между служители в държавната администрация. Вече бивш кадър на

...
Бой между служители в държавната администрация. Вече бивш кадър на
Коментари Харесай

Началници в НСИ се сбиха на работното място, тече проверка

Бой сред чиновници в държавната администрация. Вече някогашен кадър на Националния статистически институт твърди, че е бил атакуван от собствен сътрудник по време на работа, заяви.
Още по темата
Всичко стартира през месец октомври, когато вербален спор сред двама началници на отдели прераства във физически.

" Началникът на прилежащия отдел имаше задача, която дълго време вършех аз. Тогава нямах опция и трябваше той да я свърши ", описа пострадалият, поискал анонимност.

След отхвърли му, неговият сътрудник го заплашва с пердах. Заради вербалния тормоз потърпевшият взема решение да отнесе проблема към зам.-председателя на администрацията.

" В коридора на Национален статистически институт той потегли след мен, чух го по какъв начин се затичва. В момента, в който се обърнах, беше отскочил над мен и със мощен удар ме смъкна на земята ", спомня си нападнатият.

На място идва кола за спешна помощ, а нападнатият лежи в болница 5 дни, с диагноза мозъчно разтърсване . Твърди, че оттогава има проблеми с главата.

След завръщането му на работа той е извикан и на дисциплинарен съвет.

" Ръководството зае позиция, че този, който ме атакува, би трябвало да бъде предпазен непременно ", споделя още потърпевшият. Така, неговият сътрудник остава ненаказан и към момента е на позицията началник-отдел.

След абсурда са напуснали и други чиновници на администрацията.

От Национален статистически институт на този стадий се въздържат от коментар, до момента в който не завърши инспекцията. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР