Бой между четирима роми окървави коритото на река Луда Мара.

...
Бой между четирима роми окървави коритото на река Луда Мара.
Коментари Харесай

Очевидец разказва: Бой между роми окървави река Луда Мара

Бой сред четирима роми окървави коритото на река Луда Мара. Очевидец на кървавото меле станал прочут петрички алпинист, който членува в клуба по Пешеходен туризъм към Търговско дружество “Калабак “, написа Struma.bg.

Боят станал наоколо до затворено заведение, което преди години се стопанисваше от сърбин, след това упрекнат, че е въртял „ финансова пирамида„ на територията на Петрич и общината. Сградата се намира на метри под моста на разклона за черквата „ Св.Богородица “ в Петрич.

Според дългогодишния алпинист, който станал свидетел на случая, от кола слезли двама роми, които пресрещнали други двама, които в този миг се движели по тротоара на улица „ Тома Митов “, след което почнало и същинското меле. Единият ром, който побягнал от нападателите си от спрялата кола, се спуснал в коритото на близката река. Преди това обаче е бил надробен от юмруците на двамата слезли от колата. Неговият компаньон също бил натрапен с удари по главата и тялото. За да се отбранява той хвърлил по тях чантата си, от която изхвърчали персоналните му документи.

На багра станали очевидци и земеделците, които имат сергии със зеленчуци наоколо, те подали сигнал на тел.122. Докато пристигна обаче полицейски екип, четиримата побойници избягали от мястото на случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР