Бой Джордж - културна икона от 80-те години на миналия

...
Бой Джордж - културна икона от 80-те години на миналия
Коментари Харесай

Бой Джордж се завръща на Бродуей с мюзикъла Мулен руж

Бой Джордж - културна икона от 80-те години на предишния век, се завръща на Бродуей с " Мулен руж! Мюзикълът ", съобщи Асошиейтед прес. 

Певецът и текстописец, чиито шлагери включват Karma Chameleon и Do You Really Want to Hurt Me, ще влезе в ролята на притежателя на клуб " Мулен руж " Харолд Зидлер от акомодацията на кино лентата на режисьора Баз Лурман от 2001 г. 

Изявите на Бой Джордж стартират на 6 февруари и ще продължат до 12 май 2024 година, като той ще поеме ролята от Тайтъс Бърджис. 

Шоуто за събитията в парижки нощен клуб от началото на века е осъвременено с мелодии като Single Ladies и Firework, както и с огромния шлагер Lady Marmalade. През 2021 година " Мулен руж " завоюва 10 награди " Тони ", в това число за най-хубав нов мюзикъл.  

Бой Джордж се качи за финален път на бродуейска сцена през 2003 година с " Табу ", на който написа музиката и текста. Критиците значително не харесваха представлението, което споделя част от историята на живота му. Той също взе участие в " Табу ", само че не игра себе си, напомня Асошиейтед прес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР