Ботуши Louis Vuitton за 4400 лева, или малко под 2500

...
Ботуши Louis Vuitton за 4400 лева, или малко под 2500
Коментари Харесай

Вижте новите обувки на Louis Vuitton за 4400 лева

Ботуши Louis Vuitton за 4400 лв., или малко под 2500 $, които имитират женски крайник с черни обувки на ток и бели чорапи, са най-новата облага, на която модерно инфлуенсърите се радват. Повечето от тях даже не знаят с какво да съчетаят забавната находка, само че ги поръчват, с цел да ги покажат в обществените мрежи и да дадат мнения за тях.

Изабел Алейн е модерно инфлуенсър, който има над 1,4 милиона почитатели в ТикТок. Споделя, че нямала самообладание да се снабди с ботушите, които тя разопакова пред своите почитатели.

" Бяха на стилния подиум преди към година и знаех, че сега, в който излязат, би трябвало да си ги взема ", споделя тя в клип, който е виждам няколко милиона пъти.

Поразителният дизайн на дизайнерските ботуши, които са част от сбирката есен-зима 2023 на Louis Vuitton, са отпратка към " сюрреалистичното придвижване в изкуството ".

Обувките от телешка кожа, които се оферират и във вид до глезена, се оказаха малко сложни за стилизиране за Алейн, която в клипчето ги съчетава с черна пола и подобаващ топ.

" Това е толкоз... странно… Почти е страховито “, декларира инфлуенсърката, до момента в който се пробва да се схване с новите си ботуши.

" Мислех си, че желая да върна тези ботуши, само че в този момент желая да ги запазя ", споделя още Алейн.

А почитателите ѝ не са единомислещи дали ѝ отиват или би трябвало да ги върне. Едни ѝ дават препоръки с какво би могла да ги съчетае, а други ги считат за в действителност страховити, написа ladyzone.bg.

Според уеб страницата на стилната къща ботушите са рисувани на ръка, с цел да се сътвори " илюзията за бял чорап, обут в черна обувка “ върху разтеглив материал от телешка кожа.

Е, бихте ли платили 4400 лв., с цел да носите ботуши, които наподобяват все едно сте с неестествен крайник?

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР