Ботев записа първа победа за новия сезон, след като победи

...
Ботев записа първа победа за новия сезон, след като победи
Коментари Харесай

Бароан спаси Ботев в Търново, “канарчетата“ с първа победа от началото на сезона

Ботев записа първа победа за новия сезон, откакто победи Етър с 2:1 в дуел от 7-ия кръг в елита. Ивелин Попов откри резултата в 67-та минута, а в 74-та Николай Янков изравни. Завърналият се в първия тим на Ботев Антоан Бароан съумя донесе успеха в 89-та минута.
Прочетете още


В 6-та минута Секулич откри добре в пеналта Акере, който стреля, само че над вратата.

В 14-та минута Балоянис центрира в наказателното поле, а Реда Рабей засече с глава и вкара, само че беше вдигната засада и попадението беше анулирано.

В 18-та минута Мартин Тошев смъкна топката за Букхлода, който стреля, само че Ханкич улови. 

Последва хубава офанзива за Ботев, само че Рабей не съумя да насочи прецизен удар от преференциална позиция и стреля над вратата.

В 37-та минута жестока неточност сред Там и Ханкич колкото да не донесе гол за Етър, само че Букхолда не очакваше, че ще остане на опразнена врата и не съумя да насочи добър удар, който излезе в навън.

В 43-та минута Балоянис откри Акере в наказателното поле и той подаде пас към Секулич, който от близко засече, само че Величков мазета в корнер. 

В 47-та минута Етър пропусна да откри, откакто Букхолда засече с глава, а топката срещна напречната греда, а по-късно Мартин Тошев на опразнената врата не съумя да направи хубава добавка и кълбото излезе в навън.

В 51-та минута Тошев стреля, само че Ханкич избави.

В 56-та минута Янко Ангелов насочи удар, който беше уловен от Ханкич.

В 67-та минута Реда Рабей получи топката в наказателното поле, овладя топката и откри отлично Ивелин Попов, който с прекрасен удар от границата на пеналта съумя да открие резултата, вкарвайки втория си гол за Ботев във втория си мач за клуба - 0:1.

В 74-та минута Етър съумя да изравни резултата. Кольо Станев напредна и подаде в пеналта към Николай Янков, който от точката на дузпата съумя да засече и осъществя за 1:1.

В 78-та минута страховит удар на Рабей беше избит в корнер от Величков, само че и беше свирена и засада в обстановката.

В 84-та минута Акере навлезе в пеналта и стреля, само че Величков мазета в корнер. 

В 89-та минута Ботев стигна до втори гол, откакто пас към Бароан трябваше да бъде изчистен от Георги Ангелов, само че той сгреши съдбовно и топката стигна до нападателя на Ботев, който насочи удар и осъществя - 1:2. Попадението беше прегледано от Станислав Тодоров с ВАР, само че той реши, че няма неправда и зачете гола.

С успеха Ботев събра 5 точки и е 13-ти, а Етър е на последното място с една точка.

Следващият петък Ботев приема Славия.

Етър:  Мартин Величков, Валери Христов, Пламен Димов, Георги Ангелов, Крум Стоянов (Мартин Николов 76 мин.), Янко Ангелов, Мартин Моран (Георги Александров 86 мин.), Кольо Станев (Хавиер Бетегон 86 мин.), Шахредин Букхолда (Николай Янков 73 мин.), Владислав Найденов (Ивайло Димитров 73 мин.), Мартин Тошев

Ботев:  Хидает Ханкич, Джаспър Ван Хертъм (Николай Минков 87 мин.), Роберто Пунчец, Йонас Там, Константинос Балоянис, Антонио Перера, Реда Рабей, Янис Карабельов (Джеймс Етоо 59 мин.), Самуел Акере, Ивелин Попов, Мартин Секулич (Антоан Бароан 68 мин.)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР