Ботев записа осми пореден мач без победа и продължава да

...
Ботев записа осми пореден мач без победа и продължава да
Коментари Харесай

Мъките за Ботев нямат край, “канарчетата“ водеха с 3:2 до 88-та минута и загубиха

Ботев записа осми следващ мач без победа и продължава да няма триумф от началото на сезона. Пловдивчани водеха с 3:2 до 88-та минута, само че позволиха цялостен поврат и изгубиха с 3:4 от Черно море вкъщи. Бароан на два пъти и Херман вкараха за пловдивчани, а за Черно море се разписаха Беншаа, Клеменет, Курьор и автогол на Нади.
Прочетете още


Преди дуела беше наградена една от най-големите митове на Ботев - Георги Попов - Тумби. Срещата беше и първа за Ботев с новата LED система, която беше наета от националния стадион " Васил Левски ".

В 4-та минута след корнер Ботев можеше да вкара, само че Бароан не съумя да засече от близко.

В 9-та минута ужасно подаване на Рой Херман по земя откри Елвис Ману, който подаде към Антоан Бароан и от близко нападателят на Ботев откри резултата - 1:0. Това беше първият гол за " канарчетата " в домашен мач.

В 19-та минута Черно море изравни, откакто Виктор Попов се озова на добра позиция в наказателното поле, откри непокрития Закария Беншаа и той не остави късмет на Аргилашки - 1:1.

В 25-та минута удар на Беншаа мина около вратата на Ботев.

В 37-та минута рисков удар на Мимито мина около вратата.

В 40-та минута поради травма Самуел Супрайен напусна в игра и на негово място влезе Джеймс Етоо.

В 41-та минута канарчетата още веднъж излязоха напред в резултата след центриране от фаул на Етоо, Генев съумя да отклони с глава към Антоан Бароан, който с атрактивна странична ножица от близко вкара втория си гол в мача - 2:1.

В последните секунди на първата част Брахими проби добре и стреля, само че Дюлгеров мазета, а при добавката състезател на варненци беше блокира удара на Току и се стигна до корнер, след който не се случи нищо забавно.

Последва и удар на Ману, само че около вратата.

В 52-та минута удар на Току мина около вратата.

В 64-та минута бомбен удар на Сердюк от фаул беше боксиран от Аргилашки, само че при добавката Матеус Клементе не сгреши и изравни резултата - 2:2.

Веднага след гола гостите можеха да създадат цялостен поврат, откакто Сердюк се озова самичък против Аргилашки, само че вратарят на Ботев избави.

В 67-та минута Ботев още веднъж поведе, центриране на Брахими не беше изчистено добре от Мартин Дичев, а по-късно топката попадна при Рой Херман, който с прекрасен компактен удар вкара дебютното си попадение за " канарчетата " - 3:2.

В 84-та минута Джаспър ван Хертъм засече с глава от корнер, само че около вратата.

В 87-та минута топката доближи до Минков в наказателното поле, само че той стреля над вратата.

В 88-та минута Черно море изравни, играчите на Ботев заспаха и оставиха самичък Матиас Курьор в наказателното поле, който се възползва от центриране на Стефан Велев и не остави шансове на Аргилашки - 3:3.

В 90-та минута варненците направиха цялостен поврат Сердюк центрира, Виктор Генев опита да почисти с пета, само че топката се удар в Точукву Нади и влезе във вратата на Аргилашки за четвърти път - 3:4.

Веднага след гола Брахими имаше опция, само че ударът му мина над вратата.

Така ужасът за Ботев няма край и отборът записа осми следващ мач без победа. Тимът е 15-и с 1 точка, а Черно море е четвърти с 12 точки.

Следващият мач на Ботев е на 26 август - още веднъж домакинство този път против Септември София.

Ботев: Георги Аргилашки, Рой Херман (Джаспър ван Хертъм 79 мин.), Виктор Генев, Самуел Супрайен (Джеймс Етоо 40 мин.), Роберто Пунчец, Дилан Мертенс (Точукву Нади 79 мин.), Реда Рабей, Емануел Току, Антоан Бароан (Рой Херман 69 мин.), Елвис Ману, Мохамед Брахими

Черно море: Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Росен Стефанов (Велислав Василев 73 мин.), Петър Босанчич, Мартин Дичев (Стефан Велев 73 мин.), Матеус Клементе, Васил Панайотов, Мади Кета (Николай Златев 77 мин.), Мимито, Закари Беншаа (Матиас Курьор 65 мин.), Евгений Сердюк



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР