Ботев загуби с 0:2 от шампиона Лудогорец във второто си

...
Ботев загуби с 0:2 от шампиона Лудогорец във второто си
Коментари Харесай

Ботев не успя срещу Лудогорец, тимът още чака първия гол на Колежа

Ботев загуби с 0:2 от първенеца Лудогорец във второто си домакинство на Колежа. Тимът продължава да чака първия си гол на новото оборудване след близо 10 години, откакто загуби и откриването против Левски с 0:1. Двубоят се игра пред близо 13 000 фенове, а головете за Лудогорец вкараха Кайо Роча и Игор Тиаго през първото полувреме. 
Прочетете още


В 13-та минута удар на Мертенс беше уловен от Падт. 

В 19-та минута Гонзало Гордон стреля рисково около вратата на Ханкич.

В 22-та минута Делев стреля, само че над вратата.

В 27-та минута Десподов центрира в наказателното поле, където Кайо Роча беше оставен непокрит и с удар от воле не остави шансове на Ханкич за 0:1. 

В 29-та минута изстрел на Минков мина над вратата. 

В 44-та минута Лудогорец вкара втори гол, след центриране на Кладо Гонсалвес в наказателното поле Игор Тиаго засече с глава за 0:2. 

В 48-та минута Десподов беше изведен самичък против Ханкич, съумя да го преодолее и насочи удар от нулев ъгъл, а топката мина около вратата. 

Ботев трябваше да прави насилствена промяна още при започване на втората част. Думбуя влезе на полувремето, само че се контузи и беше сменен от Абдулайе Траоре. 

В 50-та минута Красиан Колев насочи изстрел, само че около вратата. 

В 61-та минута след центриране от корнер на Красиан Колев Пунчец засече с глава, само че топката срещна гредата.

в 70-та минута Десподов опитва удар от отдалеченост, който мина около вратата. 

След това Минков стреля неопределено, а единствено секунди по-късно Траоре беше изведен отлично самичък против Падт, само че вратарят избави, а по-късно беше и свирено нарушаване против стража на гостите. 

В 78-та минута удар на Тиаго като по знамение не влетя в мрежата на Ботев. Нападателят на Лудогорец беше изведен по превъзходен метод, само че изстрелът му мина в навън. 

В 84-та минута Колев стреля, получи се рикошет в състезател на Лудогорец и топката излезе в корнер.

Ботев е 10-ти с 32 точки и ще играе в групата сред 7-мо и 10-то място в плейофите. Лудогорец завоюва постоянния сезон със 74 точки и ще е хазаин на ЦСКА в мача от първата шестица. 

Следващият мач на Ботев е на 13 май и отборът ще гостува на Локомотив в пловдивското дерби или на Славия. Това ще стане ясно след мача Локо - Левски на следващия ден.

Ботев:  Хидает Ханкич, Виктор Генев, Самуел Супрайен, Роберто Пунчец, Николай Минков, Дилан Мертенс, Антонио Перера, Самуел Акере (Па Конате 46 мин.), Красиан Колев (Рой Херман 84 мин.), Джеймс Етоо (Амаду Думбуя 46 мин. (Абдулайе Траоре 50 мин.), Антоан Бароан

Лудогорец:  Серджио Падт, Аслак Фон Витри, Оливие Вердон, Франко Русо, Гонсало Авила, Клод Гонсалвес, Кайо Роча (Игор Пластун 90 мин.), Кирил Десподов (Матиас Тисера 90 мин.), Якуб Пиотровски (Педро Мареси 84 мин.), Спас Делев (Густаво Сантана 69 мин.), Игор Тиаго



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР