Ботев Враца завърши 1:1 в контролна среща срещу израелския Апоел

...
Ботев Враца завърши 1:1 в контролна среща срещу израелския Апоел
Коментари Харесай

Ботев Враца направи равенство в контролата с Апоел Петах Тиква

Ботев Враца приключи 1:1 в контролна среща против израелския Апоел Петах Тиква, която се игра в Правец. Мачът се игра в три елементи по 30 минути.

Дебют за Ботев направи новото попълнение Едуардо Кунде, а след травма в игра се върна Марко Мажуга.

В 6-ата минута Момчил Цветанов центрира, Браян Переа стреля с глава, само че изпрати топката над вратата. Малко по-късно шут на Генов бе избавен от вратаря и излезе в корнер. В 13-ата минута Момчил Цветанов получи пас от Стефан Велев, шутира, само че в навън.

През втората третина Ботев означи попадението. Това стана в 44-ата минута, когато Даниел Генов подаде към Браян Переа, който шутира и вкара за 1:0. Преди това удар на Стефан Велев излезе в навън.

В 62-ата минута неточност в отбраната докара до състояние на израелския отбор, само че топката бе изпратена в навън. В 70-ата минута гостите имаха още една добра допустимо, само че след удар в глава топката излезе в навън.

Минута по-късно Ботев можеше да означи втори гол. Марко Мажуга центрира, Жан-Пиер Да Силва стреля с глава, само че изпрати топката в навън. 16 минути преди края израелския отбор изравни, като се възползва от неточност в защитата на Ботев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР