Ботев Враца загуби с 0:3 контролата против вицешампиона на Кипър

...
Ботев Враца загуби с 0:3 контролата против вицешампиона на Кипър
Коментари Харесай

Ботев Враца загуби с 0:3 от Апоел Никозия

Ботев Враца загуби с 0:3 контролата срещу вицешампиона на Кипър Апоел Никозия, която се игра в Правец. Момчетата на Даниел Моралес разрешиха два гола през първата част и един в края на мача.Дебют за Ботев направи новото попълнение Стефан Велев, който се появи в 70-ата минута. Тогава на терена се появи и намиращият се на проби френски нападател с гвинейски корени Мамаду Гюраси. В 9-ата минута гостите значиха първото попадение след удар с глава на Гавриел.
В 12-ата минута Браян Переа стреля с глава, единствено че стражът на кипърците избави.След още 8 минути игра отборът от Кипър вкара втори гол. Този път Сарфо стреля, топката рикошира и влезе в мрежата на Красимир Костов.
До почивката футболистите на Даниел Моралес имаха няколко удобни условия. Шут на Жан-Пиер Да Силва бе спасен от вратаря, а същото се случи и след удар на Чавдар Ивайлов в 26-ата минута.В 42-ата минута Браян Переа и Чавдар Ивайлов разиграха добре, единствено че Переа не можа да засече топката във вратата. 2 минута по-късно Момчил Цветанов извърши пряк свободен удар, единствено че топката мина към гредата.
Малко след почивката Чавдар Ивайлов стреля рисково, единствено че топката мина над вратата. В 48-ата минута Даниел Генов центрира от ъглов удар, Браян Переа стреля с глава, единствено че изпрати топката в на открито. След още 7 минути игра Переа още един път стреля с глава, единствено че вратарят на " Апоел " се оправи. Последва и удар на Диого Барбоса над вратата на гостите.В 84-ата минута футболистите на " Апоел " вкараха и трети гол, откогато се възползваха от неправилност в защитата на Ботев. 3 минути преди края Митко Панов центрира, единствено че Мамаду Гюраси се размина с топката. В 88-ата минута Митко Панов изведе Иван Нешков в добра позиция, той стреля, единствено че стражът изби в ъглов удар.Ботев – Апоел Никозия 0:3
0:1 Гавриел 9,
0:2 Сарфо 19,
0:3 Гавриел 84
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР