Ботев (Враца) успя да постигне обрат и да спечели с

...
Ботев (Враца) успя да постигне обрат и да спечели с
Коментари Харесай

Ботев Враца с обрат срещу Етър

Ботев (Враца) съумя да реализира поврат и да завоюва с 2:1 семейството си на Етър от седмия кръг на efbet Лига. Гостите от Велико Търново поведоха посредством Даниел Младенов в 21-ата минута, а до края с две попадения за отбора на Сашо Ангелов се регистрира Валери Домовчийски. В 69-ата капитанът на Ботев вкара за 1:1, а в 83-ата означи от дузпа. Наказателният удар обаче провокира сериозна полемика. Съдиятата Георги Кабаков реши, че Александър Дюлгеров е играл с ръка в наказателното поле на " виолетовите ". От повторенията ясно се видя, че топката среща прибраната до тялото му ръка, а не разперената.

Голмайсторът на Етър Даниел Младенов стартира титуляр и игра цялостен мач. Както към този момент стана ясно, нападателят загуби татко си в голяма покруса. Младенов откри сили да играе и даже вкара, откривайки резултата в 21-ата минута. За опитния нападател това бе седми гол от началото на сезона в efbet Лига. Попадението на Младенов обаче не оказа помощ на отбора на Росен Кирилов, който в последна сметка си потегли с празни ръце от Враца.

В 67-ата минута Даниел Генов центрира към Валери Домовчийски. Опитният нападател на Ботев майсторски се обърна и с прецизен удар осъществя в долния ляв ъгъл на Христо Иванов за 1:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР