Ботев (Враца) ще има нов собственик до края на месец

...
Ботев (Враца) ще има нов собственик до края на месец
Коментари Харесай

Сериозни промени в Ботев , новият собственик обеща големи неща

Ботев (Враца) ще има нов притежател до края на месец май, стана ясно през днешния ден. Тогава ще се организира общо заседание на клуба, на което сегашният ръководител на управителния съвет Христо Илиев ще се отдръпна за сметка на италианеца Анжело Тинто.

„ Имам уверението на господин Тинто, че има знания и умения да се оправи с клуба. На идното общо заседание през май ще го предложа за ръководител “, съобщи Илиев, който показа през днешния ден и новия треньор - Дженаро Иецо. Италианецът заменя краткотрайния ментор Ивайло Димитров, който се връща на остарялата си служба - сиректор на ДЮШ.

“Парите ще бъдат едни, в случай че останем в елита, и други, в случай че изпаднем във втора дивизия. Ще дойда с мои сътрудници, които желая да влязат в управителния съвет “, сподели пък бъдещият притежател Тинто.

“ След по-малко от месец ще поема клуба. Имам желание Ботев да не се бори единствено за избавения от елита, а и да излиза като еднакъв с Лудогорец, ЦСКА и Левски. Виждате какво се случи в Царско село, значи е допустимо да стане и във Враца “, добави още Тинто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР