Ботев Враца приема ЦСКА 1948 в първия неделен мач от

...
Ботев Враца приема ЦСКА 1948 в първия неделен мач от
Коментари Харесай

Ботев Враца и ЦСКА 1948 откриват неделната програма в efbet Лига

Ботев Враца приема ЦСКА 1948 в първия неделен мач от програмата в родния хайлайф. Срещата сред врачани и столичани е от 12:45 часа и ще може да я гледате директно в ефира на DIEMA SPORT. На Gong.bg също ще проследим дуела.

Двата отбора се борят за радикално разнообразни неща през сезона. Отборът от Северозапада е надалеч обратно в класирането и е в битката за оцеляване, до момента в който „ алените “ са трети и в битката за евроместа.

Наставникът Даниел Моралес ще може да употребява полузащитника Стефан Гаврилов, който получи лека контузия в първия пролетен кръг против Локомотив Пловдив. Към дебют за Ботев се доближава и едно от последните попълнения – Момчил Цветанов.

Статистиката обаче надалеч не е на страната на отбора-домакин. В последните си 6 мача на „ Христо Ботев “ във Враца Ботев е вкарал едвам веднъж.

ЦСКА 1948 преди тъкмо година на същия 19 февруари победи с 4:0 под Околчица. Сега обаче гостуващата форма на отбора не е на изключително високо равнище – 1 победа от последните 6 дуела.

Дебютиралият сполучливо Тодор Янчев няма съществени проблеми към кадровия капацитет на своя състав и ще може да разчита на всичко най-хубаво. Единствен отсъстващ за към месец напред се обрисува да бъде Александър Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР