Ботев Враца приема Локомотив София в мач от предпоследния кръг

...
Ботев Враца приема Локомотив София в мач от предпоследния кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ботев Враца - Локомотив София, съставите

Ботев Враца приема Локомотив София в мач от предпоследния кръг на постоянния сезон в efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 17:45 часа на стадион " Христо Ботев " във Враца и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим онлайн най-интересното от конфликта.

Врачани съвсем несъмнено ще останат в групата, която ще се бори за оцеляване в плейофите, заради което за тима на Даниел Моралес е значимо да завоюва точки и против " железничарите ". Математически е допустимо да бъде изпреварен Ботев Пловдив, само че това минава през две победи в идните два кръга и два неуспеха за " канарчетата ". Ботев се намира в серия от шест мача без победа, а в последния кръг съумя да вземе точка от гостуването си на Арда. 

В същото време Локомотив София е сигурен за групата, която ще се бори за седмото място. Възпитаниците на Станислав Генчев позволиха тежка загуба с 1:4 от Хебър вкъщи през уикенда и в този момент ще се опитат да се реваншират пред стоите почитатели. Поражението беше второ следващо за столичани в шампионата и общо трето във всички шампионати. 

Даниел Моралес няма проблеми с контузени и осъдени футболисти и ще може да разчита на всичко най-хубаво, с което разполага. В офанзива ще се разчита на опитните Браян Переа и Даниел Генов, като в предни позиции най-вероятно ще им оказва помощ Клери Сербер. 

С наказване за гостите е Антонио Вутов. Очаква се той да бъде сменен от Димо Бакалов в титулярния състав, който да играе със Станислав Костов и Франса в офанзива. 

Ето и съставите на двата отбора:

Ботев Враца: Костов, Кавдански, Меси, Георгиев, Фераресо, Мендоса, Ивайлов, Цветанов, Генов, Сербер, Переа;

Локомотив София:  Любенов, Рапосо, Кацаров, Малембана, Иванов, Милошев, Диас. Ненов, Франко, Александров, Франса;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР