Ботев (Враца) постигна първа победа в efbet Лига. В мач

...
Ботев (Враца) постигна първа победа в efbet Лига. В мач
Коментари Харесай

Ботев се справи лесно с Витоша

Ботев (Враца) реализира първа победа в efbet Лига. В мач от 2-ия кръг на шампионата врачани се постановиха с 2:0 като посетители на Витоша. Даниел Генов (17) и Илия Миланов (54) бяха точни за спечелилите.

Така отборът на Сашо Ангелов към този момент има 3 точки в актива си, до момента в който " тигрите " към момента са без точка.
 Витоша - Ботев (Враца) 0:2 онлайн
Витоша - Ботев (Вр) 0:2, гол на Миланов

Двата отбора затварят втория кръг в шампионата

Първата по-добра опция пристигна в 5-ата минута. Тогава Петър Атанасов проби отляво и откри Мирослав Будинов, чийто удар мина около вратата.

Гостите продължиха да са по-активният тим и закономерно стигнаха до разкриване на резултата. Андреас Васев откри Даниел Генов в наказателното поле. Крилото пое топката и с акуратен удар по диагонала направи Кацарев беззащитен за 0:1.
 Снимка 435236
Източник:

Малко по-късно Атанасов опита удар към вратата на " тигрите ", само че топката профуча над вратата.

Пет минути преди края на първата част Генов направи независим пробив през центъра, който приключи с шут, само че той бе блокиран от Бонев.
 Снимка 435235
Източник:

В началото на второто полувреме Витоша бе покрай изравняването. Топката стигна до Мартин Станкев след слаб пас на Христо Златински към Венцислав Керчев. Ударът на крилото по диагонала обаче рикошира в Златински и излезе в корнер.

В 54-ата минута Ботев удвои преднината си. Симеон Мечев центрира от директен свободен удар в наказателното поле, където Илия Миланов с глава вкара за 0:2.
 Снимка 435234
Източник:

В 69-ата минута пристигна и първият прецизен удар във вратата на врачани, само че Костов парира удара на Садула. Малко по-късно Станкев с мощен удар отвън наказателното поле нацели гредата.

В 84-ата минута още веднъж Станкев опита да се разпише, само че Костов се оправи с удара му от директен свободен удар.
 Снимка 435233
Източник:

В 89-ата минута Вушурович пропусна да направи преднината на своя тим класическа. Дълбоко в добавеното време удар на Курупис от директен свободен удар откри горната греда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР