Ботев (Враца) победи с 2:1 като гост Царско село и

...
Ботев (Враца) победи с 2:1 като гост Царско село и
Коментари Харесай

Ботев Враца успя да удари Царско село

Ботев (Враца) победи с 2:1 като посетител Царско село и нанесе първа загуба на своя противник от началото на сезона. Даниел Генов заби и двете попадения за отбора на Тони Здравков, а Мартин Кавдански бе прецизен за домакините.

Началните 30 минути не предложиха съвсем нищо забавно пред двете порти, а липсваха и точните удари.

В 35-ата минута Ивайло Марков проби добре отляво, след което центрира по земя към Сисе, който стреля, само че още веднъж неопределено.

Две минути по-късно гостите стигнаха до първото попадение в срещата. Владислав Узунов изведе майсторски на голова позиция звездата на Ботев Даниел Генов, който без проблем вкара следващия си гол от началото на сезона в efbet Лига. Това бе първо попадение във вратата на Царско село от началото на сезона.

Секунди преди края на първата част Генов напряко отличен пробив, който приключи с подаване в наказателното поле към Петър Атанасов, само че отбраната на Царско село се оправи.

Само минута след подновяването на играта домакините бяха извънредно покрай изравнителното попадение. Oт чиста позиция Мирослав Будинов прати топката настрана от вратата.

В 56-ата минута Даниел Генов още веднъж бе прецизен, атакуващият футболист на Ботев означи с техничен удар от границата на наказателното поле.

В 65-ата минута домакините понижиха резултата. Централният защитник Мартин Кавдански вкара гол, откакто Хулио Родригес стреля с глава, топката се отби в гредата и попадна в Кавдански, който от близка отдалеченост не пропусна да се разпише.

До края на срещата " царете " пробваха всичко, с цел да стигнат до точката, само че отбраната на Ботев се оправи и гостите от Враца си потеглиха с трите точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР