Ботев (Враца) падна днес с 0:4 от шампиона Лудогорец, като

...
Ботев (Враца) падна днес с 0:4 от шампиона Лудогорец, като
Коментари Харесай

Вутов: Явно съдбата ни казва нещо с тези червени картони

Ботев (Враца) падна през днешния ден с 0:4 от първенеца Лудогорец, като през днешния ден за първи път отборът беше воден от Владислав Вутов. Специалистът дойде безусловно три дни преди да си тръгне Росен Кирилов и трябваше да му бъде асистент.

" Не, изобщо не се приказва мъчно след подобен мач. И с 11, и с 10 индивида от наша страна, Лудогорец си остава страховит тим. Изпълнихме нашата цел, а точно да играем футбол. Това, което се случи, не трансформира обстоятелствата – изпълнихме доста от поставените неща.

Явно ориста желае да ни каже нещо с тези червени картони. Трябва да търсим повода и в нас. И двата червени картона бяха заслужени, само че това просто основава неимоверни компликации. Имахме идея да играем с топката, най-малко по този начин ще бъде концепцията, до момента в който съм аз треньор, до момента в който давам отговор за този тим. Не я ритаме топката, изнасяме, желаеме да имаме лице и да покажем, че можем да играем футбол ", сподели Вутов.

Следващото предизвикателство за врачани е мач против Хебър (Пазарджик). И двата тима са в долната част на класирането и мачът се обрисува като пряк конфликт за излизане от идентичната обстановка.

" За мача с Хебър, желая да имаме повече шанс преди всичко. Мисля че работихме в тази посока през седмицата. Всеки мач е значим за нас, не ги разделяме. И против Хебър, и против Лудогорец дават по три точки, тъй че всеки мач е значим за нас ", приключи дебютиралият през днешния ден отпред на Ботев (Враца) млад експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР